handdator

Visa fullständig version : Möte i Lund


TeirdeZ
2008-01-26, 22:54
Hur vore det om vi skulle dra igång nya möten för våren?Bör vi fortsätta ha möten på söndagen på Espresso House eller ska vi byta lokal? Wermlands nation ligger ca 10 minuters gångväg från stationen söderut och har Selmas Café (http://www.wermlandsnation.se/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=137) varje lördag. Café Athen lär också vara öppet även fortsättningsvis alla eftermiddagar men där sitter många studenter.Kaféer finns på de flesta andra nationerna också.

Snild Dolkow
2008-01-28, 19:33
Låter trevligt, och om folk påminner mig kanske jag t.o.m. kommer ihåg att närvara. Tankspridd ftw. :D

TeirdeZ
2008-02-12, 09:58
Ah. Jag har en mycket intressant sak som borde upp på vår agenda: hur vi ska anordna vår programpunkt under ESF 2008.Jag pratade nyss med Sara Andersson som är organisationsansvarig. Hon säger att de vanligtvis får in 4 gånger fler förslag på aktiviteter än de kan acceptera, och därför ibland slår ihop programpunkter. Eftersom Piratpartiets frågor är så fruktansvärt aktuella (:D) kommer det inte vara något problem. Det är många som vill reformera eller ändra på upphovsrätt eller har synpunkter på annan immateriallagstiftning så vi kan bara planera away på vår programpunkt.Ju fler europeiska systerpartier vi får med, desto mindre måste vi betala så har ni någon kontakt i ett annat land - dra iväg ett e-post! Jag fick e-post till en grek(!) som tyckte svenska PP verkade spännande och pratade med en spanjor imorse som skulle höra sig för.Man behöver inte betala avgiften förrän i maj eller juni. Vår projektplanering bör innehålla sånt här:

* Overview: What is the problem?

* Goals: What do you want to achieve?

* Planning: What steps need to be taken?

* Links: Are there other websites with related information?

* Pictures: Have any shots of your group in action?

och man kan läsa andra gruppers projekt här:

http://openesf.net/De har vidareutvecklat och förbättrat sin hemsida nu (http://www.esf2008.org/en/) fast tydligen ska den vara färdig först nästa vecka.