handdator

Visa fullständig version : 2008-10-20: Ledningsmöte


Rick Falkvinge
2008-11-05, 18:37
www v3Ingen progress per se. Alla ska ha input på kladden (http://opassande.se/bilder/ppgreyscale.jpg) till nästa möte. Om ingen har invändningar så är det den som gäller.ipred1-kampanjVi har vita fläckar på kartan, fortfarande. Alla DL inventerar; Rick pratar med alla DL innan nästa möte för att se var det behövs nya VL (valkretsledare).ipred1-kampanjen bör ligga koncentrerat i tiden, innan nyår, och omfatta en koordinerad bloggkampanj och folk på marken.gamlebymab åker till tv-debatt i Gamleby.förtydligande av beställning till valberedningenPartiledningen har beställt följande av EU-listevalberedningen:22 platser.#1 Christian Engström

#2 .. #5 profilerade, kända pirater. Gärna någon känd person som #2 eller #3.

#6 Rick Falkvinge

#7 .. #22 partimedlemmar, gärna unga, i orter med stark lokalpressGenerellt:Varvad lista. Könsfördelningen ska ligga så att inget kön utgör mindre än 40% av listan. Det ska vara så varvat som möjligt.Geografisk spridning. Det bör finnas en kandidat från varje län, med undantag av de Västra Götaland och Skåne som bör ha två kandidater, och Stockholm som bör ha tre (en utöver CE och RF). Dessa bör dock inte klustras på listan. Denna antalsbegränsning både uppåt och neråt kommer inte att vara praktiskt möjlig att verkställa, utan ska ses som ett optimum att sträva mot.Leverans av en eller flera förslag till styrelsen senast kl 20 på kvällen den 17 november.eu-valetformalia: vi behöver inte registerera oss igen, enligt http://www.val.se/val/ep2009/partibeteckningar/index.htmleu-kampanjför att hålla tidslinjen bör vi veta vid nyår vad vi ska ha för valmaterial.nästa mötenästa möte är den 5 november (remember, remeber) klockan 20.

Henry Rouhivuori
2008-11-16, 22:47
http://opassande.se/bilder/ppgreyscale.jpgKommer vår sida praktiskt sätt vara en blogg? (twingly/knuff)Kommer den få knuffpoäng och hamna på topp 50?