handdator

Visa fullständig version : Mötesprotokoll 08-10-30


Jan Lindgren
2008-11-08, 01:01
1) Pepparkaksbak och knappverkstad hos Malin söndagen den 14:e december. 15:00 Pepparkaksbaket är Ups – knappverkstaden är PPs.

Överlämnandet av pepparkakorna sker Tisdagen den 16:e december. Samling 15:00 vid Sankt Eriksplan

2) Hitta på nåt efter överlämnandet av pepparkakor? Fika eller nåt liknande.

3) Stockholmsbloggen – Rick har varit upptagen. Janne petar på rick.

4) Infoblogg för Ung Pirat är på gång. – Robert ansvarar

5) Studiecirklar – Anna inte klar med planen. Anna fortsätter och ska ta kontakt med Andreas Käiväräinen för att se om han kan hjälpa henne.

6) Material inför EU-valet ska göras centralt. Tävling med pris för vinnaren. Utlyses via mail/på forum. – Anders Eurenius ansvarar.

7) Efter mötet den 25:e november går vi ut och tar en öl.

8) Wikin är uppe, men strular. Speciellt är det utseendet.

9) Anordna aktivitet i samarbete med Uppsala

10) Bättre samarbete mellan Uppsala/Stockholm

11) Starta kårstudenter på SU? Hur går det till? – Janne kollar. (Hör med Joakim)

12) Påminnelse om årsmöte för UP Stockholm – val av ny styrelse. Motion om samarbete med ABF.

13) Robert kollar upp UP Stockholmsdistriktet årsmöte

of_darkness
2008-11-08, 18:25
Robert kollar upp UP Stockholmsdistriktet årsmöte

UP districkten har inte årsmöten, de har districkts kongresser som skall ske mellan 1Februari och 31Aprill.Styrelsen utreder frågan ang att ingen ditrickts kongress hölls års 2008 inom tidsramen som de av uppstartsmötet antagna stadgarna dikterar.

Stefan Flod
2008-11-08, 19:55
of_darkness (2008-Nov-08) Robert kollar upp UP Stockholmsdistriktet årsmöteUP districkten har inte årsmöten, de har districkts kongresser som skall ske mellan 1Februari och 31Aprill.Styrelsen utreder frågan ang att ingen ditrickts kongress hölls års 2008 inom tidsramen som de av uppstartsmötet antagna stadgarna dikterar.Distriktstyrelsen kan besluta att ha distriktskongressen precis när de vill under året. DVS styrelsen får frångå stadgan om de beslutar det för som det ser ut nu så är det bara att konstatera att årsmötet har inte skett inom stadgans tidsram. Men det betyder inte att ni inte får eller ska ha ett årsmöte i år.Jag ser väldigt gärna att UP stockholmsdistriktet har distriktskongress i år. Ni kan tex köra den online eller fördelen med detta distrikt är att alla bor rätt nära varandra. :) å ni har bara en lokalavdelning vilket gör att ni kan få max 2 ombud till distriktkongressen. Det borde vara lätt som en pannkaka. :)

of_darkness
2008-11-08, 20:21
Jo håller på med ett utskick om att vi skall ha det om exakt 6veckor.

Och att lokalavdelningen har ett medlemsöte som utser de 2 ombuden.Ptja vi håller på trenden att köra i irl likväl eftersom diskussioner brukar fungera bäst då:)