handdator

Visa fullständig version : Några nya västernorrlänningar på sista tiden?


Daniel Nyström
2008-12-13, 23:34
Hälsar er isåfall välkomna!Till samtliga, gamla som nya, efterfrågar jag förslag om hur vi gör för att bli lite mer aktiva här i Västernorrland. Vi är tyvärr bland de minst aktiva idag, och jag är beredd att satsa en hel del för att vända på det.En början vore kanske att försöka knyta kontakt mellan de redan aktiva i länet. Ett piratfika på lämpligt Café? En IRC-kanal?Andra förslag?

Mikael Larson
2008-12-22, 12:35
Tror att ett av problemen vi i norr har är avstånden, har man ingen bil är man ju nästan fastbunden i sin stad. :(Men något behöver göras, det är helt klart, vi måste bli mer (och fler) aktiva.Är för tillfället nere på västkusten, men kommer upp igen om några veckor till mitt hem Härnösand, vore kul att planera någon större aktivitet inför våren(dvs när våra byar och städer tinar fram igen och folk börjar ge sig ut på frivillig basis igen)Kanske en pirat-turne längs kusten i någon form?En variant som skulle kunna nå ut till en rätt stor målgruppfolk vore att kunna göra en turne i pirat-tema, i samarbete med något rockband som är intresserade av att ställa upp, och att då ha spelningar i ett flertal av våra städer kombinerat med PP som naturligtvis kommer att ha en hel del information etc, och lämpligtvis även utdelning av skivor av samma band. (detta band skulle inte få någon mer ersättning än publiciteten, samt kost/logi/rese-ersättning, ev kan man ha en mindre kostnad för spelningarna för att täcka kostnader etc.) Fler sätt att spä på intäkter för att klara ett dylikt arrangemang kan ju ordnas, ideer välkomna.

Bara en tanke, men den kan ju vara värd att spinna vidare på.. musiker som vill nå mer publik lär det ju inte vara någon brist på, man kanske skulle kunna utveckla det till något större med, vem vet? (kanske en pirat-festival?!?)

Daniel Nyström
2008-12-22, 18:58
Skojjiga idéer! Absolut något att spinna vidare på!PP-norr hade nyss årsmöte och beslutade att öppna en Skype-kanal. Omän skype är proprietärt så har den en trevlig backlogg-funktion i chatten som gör många gillar den skarpt. Välkommen in!

http://www.skype.com/intl/en/share/publicchats/join/?chat=&skypename=falathar&topic=Ung+Pirat+R%25C3%25A4ttvik&blob=FMAaTyWgUmPGgqvDOTG48eqPlH-2tn4SGOUzsmmDv5Wibs56I3Fm5mfoKpkFHk62YYD53CQcYTNrov0X55-LWo-6hh6zrIBW9juVSJmCpk2Urz1KR9AM_p_NaHHkVvYrHpEhDVtJCZBP98yvPtlcAF5HTJt6iXSR

Stefan Flod
2008-12-22, 19:34
Ung Pirat Norra distriktet var det som hade årsmöte (distriktkongress). Piratpartiet och Ung Pirat är två olika organisationer :).

Daniel Nyström
2008-12-22, 21:42
Tack för rättningen, så var det nog. :D