handdator

Visa fullständig version : Valberedningens nominering av kommande valberedning


Kadelake
2009-02-05, 00:00
*Jan Lindren (Stockholm)

*Mattias Bjärnemalm (Uppsala)

*Marco Baxemyr (Lycksele)

*Jonatan Kindh (Göteborg)

*Mimmi Lowejko (Växsjö)

*Jonathan Rieder Lundkvist (Stockholm)Valberedningen har till kommande valberedning sökt personer med ett stort kontaktnät och god koll på partiets aktivister. Vi har stävat efter stor geografisk spridning för att ingen del av landet ska glömmas bort under valberedningsarbetet. De föreslagna personerna uppfyller i vår mening dessa kriterier väl.

Kadelake
2009-02-05, 00:06
Marco Baxemyr

Jag är en 17-årig kommunledare för Lycksele i Västerbotten, och även ledamot i UP Norra Distriktet. Går teknisk gymnasieutbildning, med planer på fortsatta studier. Jag är intresserad av datorer, politik, programmering, böcker och kunskap i allmänhet. Förutom min piratideologi kan jag enklast kalla mig en frihetlig socialist, vilket är något diffust utan en lång förklaring.Jonathan Rieder Lundkvist

Jag bor för närvarande i Stockholm, är 21 år och för närvarande arbetslös och dedikerar därför mycket av min tid till Piratpartiet även om detta engagemang inte kommer förändras oavsett min arbetssituation. Mina intressen inkluderar Försvars och integritetspolitik och det är det senare som fick mitt att söka mig till Piratpartiet även om jag gillar att fortfarande diskutera det tidigare. Jag ser mig själv som Liberal Pirat.Jag gick med i Piratpartiet 2006, strax efter The Pirate Bay Razzian och mina förtroendeuppdrag sedan dess inkluderar Ung Pirat Stockholms styrelse, samt Valberedningen för både EU och Ung Pirat och jag tror att dessa erfarenheter skulle bli en tillgång för mig i Piratpartiets Valberedning.Mimmi Lowejko

Jag kommer från svenska landsbygden i Smålands norra skogar. Från början är jag alltså en riktig lantis som gjort allt från att mjölka kor till att driva eget hästföretag. Nu kämpar jag stenhårt för att få bort den gamla stämpeln som lantis för att bli storstadsmänniska. Precis som piratpartiet försöker få sin stämpel bortplockad tar vi det i små steg. Jag flyttade till metropolen Växjö, och piratpartiet växer. I framtiden kommer jag att bo i Paris om jag själv får bestämma, och piratpartiet kommer sitta som ledande parti.Tidigare har jag engagerat mig i arbete med RFSU och Grrl Tech. I föreningen Grrl Tech har jag suttit med i styrelsen och även varit den som haft kontakten med valberedningen. Jag har därför bra koll på vad som krävs av en valberedare.Min roll i piratpartiet började med att jag blev arg när jag hörde om FRA första gången. Detta resulterade i att jag gick med i piratpartiet och nu även Ung Pirat. Jag var med på det läger som arrangerades i Lund förra helgen och hämtade en massa härlig inspiration till lokalavdelningen i Växjö. Jag fick även förmånen att resa till Finland på den internationella kongress som arrangerades där. Tillsammans med Mab, Sandra och Edward. Där fick jag en inblick i piratpartiet på ett djupare sätt, och lärde mig mycket.Just nu studerar jag Samhällsentreprenörskap på Nätverket SIP. Grymt bra utbildning för övrigt. Utöver det sysslar jag själv med musik, är en galen inspiratör och värvar alla mina vänner och bekanta till piratpartiet.Det mest tekniska jag äger är en vinylspelare från 70-talet, eftersom jag lyckades krasha min dator nyligen. Men det är mest intressant kuriosa.Jag kan garantera er att jag som valberedare skulle göra ett mycket bra jobb eftersom jag är en entusiast och översocial nätverkande människa. Jag är en fena på att analysera människor och är en så kallad “människokännare”.

Mab
2009-02-07, 18:04
Har skrivit en text om min kandidatur till valberedningen (http://ungpirat.blogspot.com/2009/02/valberedningen-nasta.html) på min blogg.