handdator

Visa fullständig version : Nya medlemmar i mängder


dansve
2009-02-27, 09:42
Hej!

Jag antar att det är många fler än jag som blivit medlem de senaste dagarna. Jag hade med största säkerhet inte gått med om inte vår kära Riksdag röstat igenom IPRED-lagen härom dagen. Nu blev dock måttet rågat med både avlyssning och integritetskränkande intrång runt hörnet.Dags att få lite fart även på denna sektionen av forumet?

CarlTörnqvist
2009-04-05, 00:10
Tjenare, var träffas vi VBG:are och diskuterar upptakten inför EU-valet?Som förövning inför kommande års eskapader!Kanske dags att slänga upp lite affischer på stan snart.

dansve
2009-04-05, 01:35
Hej Carl!Får du inga infomail från mig? Om du inga fått under senaste veckan bör du logga in på pirateweb för att se så att din e-postadress stämmer. Skicka ett mail till mig oavsett, så att jag vet att du är med på banan. ;)För övrigt kan du även läsa info på http://vast.piratpartiet.se/ som vi startade upp under fredagen.

CarlTörnqvist
2009-04-05, 15:52
Halloj! Det har varit skralt med infomail, om det sen beror på mitt överaktiva spamfilter eller något annat låter vi vara osagt. :hehe:Ska däremot hålla bättre koll på infosidan nu framöver.Får se om jag inte jobbar på nästa PP fika så ansluter jag definitivt.