handdator

Visa fullständig version : Banners


Jan Lindgren
2009-03-04, 15:00
Så... jag tänkte att vi behöver ett gäng banners som vi kan slänga upp på olika siter som vi känner för.Det vi behöver är alltså snygga banners i standardformat (http://en.wikipedia.org/wiki/Web_banner#Standard_sizes) med en uppmaning om att rösta på oss i EU-valet.Många vet nämligen inte om att det A) är EU-val och B) att vi ställer upp. Emma gjorde en snygg banner som man kan se här http://piratjanne.files.wordpress.com/2008/12/euthumbnail.png men vi behöver fler och som sagt, anpassade till de standardformaten som jag länkade ovan.Det vore bra om vi fick till en liten diskussion om utseende och text också. Jag vet inte så mycket om grafik, men jag kan börja med texten:"Rösta Pirat! EU-valet 2009"Så. Go ahead. :)

vigfus
2009-03-04, 20:02
*postar för första gången på länge* :oJag har alltid haft en förkärlek för "pirat såklart" med eller utan kommatering...

*********

Pirat såklart[logga]Piratpartiet

EU 2009

******************

Eu-valet 2009?[logga]Pirat såklart!

*********

Fuwalu
2009-03-07, 17:01
Jag har mer eller mindre tagit på mig detta uppdraget, men jag skulle behöva hjälp med vad jag ska skriva samt emmas lilatonade EU-flagga (denna frågar jag henne om på Skype när hon kommer in).Så har ni några fler idéer? Vill vi ha dem rörliga (alltså exempelvis först en text i några sekunder -> annan text -> Piratlogga etc.)? Kom med förslag och idéer! Tänkte hålla mig till vad som nu mer eller mindre blivit vår standard inför detta valet - alltså emmas EU-flagga, lite käcka budskap i vit text och piratflaggan.