handdator

Visa fullständig version : Massor med nya aktivister


Tommy Eriksson
2009-04-18, 23:10
Igår fick vi inte bara många nya medlemmar utan också väldigt många nya aktivister. Sammanlagt kom det 60 nya aktivister igår. :w00t: Antalet per stad var: Siffrorna inom parentes är antalet nya idag.Arvika: 6 (1)Filipstad: 1Forshaga: 1Grums: 1Karlstad: 28 (21)Kil: 3 (1)Kristinehamn: 9 (8)Storfors: 3 (2)Sunne: 2Torsby: 1 (1)

____________________________

För nya aktivister idag till de städer där inga kom igår:Eda: 4Hagfors: 4Hammarö: 5Säffle: 2Årjäng: 1Det här gäller som sagt aktivister inte medlemmar. Just nu är vi tydligen 164 medlemmar enligt pirateweb och det är kul att så många valt att engagera sig. På tal om engagemang så har vi igår fått 5 nya funktionärer igår och 6 stycken idag. För bägge dagarna så är siffrorna:Hammarö: 2 - KL1, KL2, KLAKarlstad: 4 - KL1, KL2, KLAKristinehamn: 2 - KL1, KL2, KLASäffle: 3 - KL1, KL2, KLA, VL1, VL2KL står för Kommunledare och VL för Valkretsledare. Läs mer här om de olika rollerna .Jag hoppas att fler och fler inte bara övertalar andra om att rösta på oss utan också går med i Guldpirat så att vi får in mer pengar. Det behövs till allt valmaterial.Till sist: Välkomna alla nya medlemmar och aktivister. :)

Tommy Eriksson
2009-04-21, 21:27
I söndags fick vi 58 nya aktivister. Jag har inte kollat gårdagens statistik men den ligger nog inte långt efter. Aktivister är ju de som verkligen vill hjälpa till så just nu pågår väldigt många diskussioner om Piratpartiet och det är perfekt det. Sen att gammelmedia uppmärksammar oss mer skador ju verkligen inte. :DDå de flesta som lär läsa det här inte är funktionärer så kanske det är kul att veta att det inte bara är medlemmar som strömmar in utan även aktivister. Det är mycket möjligt att det är fler aktivister än medlemmar som är här. :P