handdator

Visa fullständig version : En Fest i 8 Bitar: Göteborg


Freeman
2009-05-06, 05:23
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/65/l_75e93f4784a84c7593f7390427b6ff08.pngDen här gången är det Göteborgarna som får ta del av vårt bitlicious evenemang!

Gasquen, Chalmers Kårhus, kommer att vara öppet för alla under kvällen.Datum: 2009-05-09

Tid: 22:00 - 03:00

Plats: Teknologgården 2, Göteborg / Gasquen, Chalmers studentkår

Ålder: 18 år

Entré: 100:-

EJ KÅRLEG!Syndikatet & Programkommitén PU presenterar:DUBMOOD

Chipmusikern från Göteborg som flyttade till Marseille, Frankrike. Dubmood är en riktig oldschooler som vi haft hos oss flera gånger tidigare, men vi kunde inte låta bli att flyga hit honom från Frankrike igen nu när vi arrangerar EFI8B i Göteborg! Dubmoods musik är en dansant blandning mellan Atari, Gameboy och electro. Egentligen behöver han nog ingen presentation, lyssna bara!

http://www.myspace.com/dubmoodstADVENTURE KID

Likaså har vi Adventure Kid från Jönköping tillbaka! Hans unika sound är perfekt bitpopigt med influenser från både höger och vänster. väldigt "funkigt" enligt oss, helt enkelt.

http://www.myspace.com/adventurekidmusicGo Hjalmar Go vs. Chip Quartet

Två Eskilstunakillar som följer med oss till Götet för att visa vad vi går för. Chip Quartet är ett enmansband med fyra Gameboys och han var en tidigare medlem i Agent SID & The Federales, som vi hade på den första festen i 8 bitar 2006.

http://www.myspace.com/gohjalmargo

http://www.myspace.com/chipquartetDJ: fsFreak

Vilken kille, vilken kille! Arrangör i föreningen bakom En Fest i 8 Bitar och chipmusiker sedan många år. Vi får nog höra många av hans låtar i DJ-setet!

http://www.myspace.com/fsfreakhttp://www.enfesti8bitar.se/

http://www.pu.chs.chalmers.se/PIRATER ÄR VARMT VÄLKOMNA I FULL MUNDERING!