handdator

Visa fullständig version : 2009-06-09:Ledningsgruppsmöte


Mårten Fjällström
2009-06-09, 20:51
Ledningsmötet arbetade fram den här dagordningen:1) Förhandlingar med EU-grupperna. (Snabbt svar: Det är en politisk fråga och därför en styrelsefråga. Christian har fått i uppdrag att förhandla och återvända med beslutsunderlag.)

2) Utvärderingar. Pågår i forumet. Vilka mer utvärderingar behöver vi göra?

3) Mötestider. Vi behöver absolut inte mötas varje vecka längre. Hur vi ska mötas kan vi diskutera.

4) Ny chattgrupp. Ska bli intressant att diskutera.

5) Utvärdering av valmaterial pågår

6) vad som ligger i pipen. Dreamhack, Almedalen, ... årsmöten... uppmaningar till lokala organisationerna (festivaler etc.)

7) Kampanjgruppen har börjat kika på lite generellt material man kan kan använda vid behov nu under sommaren/hösten/vintern, foldrar pratades om tidigare. Frivilliga anmäler sig till Jan Lindgren.och var sedan alltför trötta och oskärpta för att komma längre. Nytt möte beslutades till samma tid och plats nästa vecka, och då tar vi upp allt det här.

Anders Hedberg
2009-06-09, 21:22
Fyllde ut det lite.1) Förhandlingar med EU-grupperna.

Det är en politisk fråga och därför en styrelsefråga. Christian har fått i uppdrag att förhandla och återvända med beslutsunderlag till styrelsen.2) Utvärderingar av valrörelsen. Pågår i forumet. http://forum.piratpartiet.se/Topic158081-131-1.aspx3) Mötestider. Nästa ledningsmöte tisdag klockan 20. Därefter eventuellt lugnare tempo under sommaren.4) Ny chattgrupp för ledningen. Ledningsgruppen diskuterar.5) Utvärdering av valmaterial. Jan har skickat ut mail.

Vi behöver en enkät som kan skickas till alla KL som utvärderar materialet, framförallt hur mycket som gick åt/blev kvar av olika saker.6) Material till lokala event under sommaren -

Kampanjgruppen ansvarar, men behöver folk!7) Budget - vi ligger precis ovanför nollsträcket.

Kassören åker på semester på söndag, och är åter den 30:e.8) VI VANN! :D