handdator

Visa fullständig version : Afischer/Reklam 2010


Lobax
2009-08-07, 08:42
2010 närmar sig, och därmed även Valet. Tycker därför att det är lämpligt att redan nu diskutera över hur partiets officiella affischer och eventuell reklamkampanj ska se ut.När det gäller affischer och till viss mån reklam tycker jag att ett officiellt forum bör startas där medlemmar får skicka in idéer samt förslag till hur de officiella affischerna ska se ut. Till exempel klistra en tråd någonstans där man utlyser förslag på slogan, och en annan där man utlyser förslag på design.Dessutom har jag vissa funderingar till partiledningen över om det redan finns en plan till hur reklamkampanjen ska hanteras. Ska vi bedriva tv-reklam och tidningsreklam? Om vi gör det, hur mycket tror ni att det kommer att kosta? Hur mycket pengar har vi redan tillgängligt till ändamålet? Om det fattas pengar, hur ska vi då samla ihop dem?Kommentera gärna på förslagen ovan och kom gärna med egna.

PS: Vet inte om det finns en tråd där ute som handlar om samma sak, har själv inte hittat något om ämnet. Jag är en relativ ny användare, var tidigare en aktiv supporter till miljöpartiet, så jag vet inte om jag har befogenhet att kunna starta ett sånt här tråd, så jag hoppas jag inte trampar på någons tår här eller får det att verka som att jag försöker sköta någon annans jobb. Och om jag gör något av det ovan, så var det absolut inte meningen, och jag ber då i förväg om ursäkt.

agnesson
2009-08-07, 11:26
Vi har en kampanjgrupp inom partiet. Se forumet http://forum.piratpartiet.se/Forum373-1.aspx samt http://www.piratpartiet.se/arbetsgrupper#kampanj.Jag håller helt med om att detta arbete måste påbörjas redan nu.

Lobax
2009-08-07, 18:04
agnesson (2009-Aug-07)Vi har en kampanjgrupp inom partiet. Se forumet http://forum.piratpartiet.se/Forum373-1.aspx samt http://www.piratpartiet.se/arbetsgrupper#kampanj.Jag håller helt med om att detta arbete måste påbörjas redan nu.Haha, hur fan kunde jag missa det?:blush: Jag har startat en ny tråd i rätt forum nu, admin eller moderator kan gärna stänga den här tråden nu.

rost
2009-08-07, 21:15
Vi kom in på denna diskussion under "piratideologi"-sektionen av forumet; tråden "Val i val".Som sagt, redan nu borde folk börja poste:a in förslag på affischer m.m.Ett "slogan"-förslag är "Nu eller aldrig"... och med detta syftar man på att skadorna blir för stora och oreparabla om inte något händer redan valet 2010. Det var detta argument som fick mig att gå över till piratpartiet.