handdator

Visa fullständig version : Den politiska Helheten


Henrik Rydberg
2006-04-29, 02:52
Man bör låta folk tänka så fritt som möjligt av flera olika anledningar.Fritt tänkande leder till en bra verklighetsuppfattning som behövs för att bygga ett bra samhälle.Jag har dragit slutsattsen: Jag vet inte allt och en del av det jag tror på stämmer inte.

Enda anledningen att hindra andra från att tänka fritt är att slippa få sin verklighetsuppfatning ifrågasatt.Fritt tänkande kan avslöja gamla lögner.

Fritt tänkande kan ge upphov till uppfiningar och kultur.

Fritänkande personer är de enda som kan ifrågasätta sin tids "sanningar". De personer som antar att majoriteten alltid har rätt kommer aldrig åstakomma någon förändring.Ex: Einstien (min idol) visade att majoriteten hade fel,

Jag presenterar: välstånd är användning

inte produktion eller ägandeJag antar att min verklighetsuppfattning också är min religon. Jag antar att tankefriheten skyddas av religonsfriheten.Alla juredik verkar vara samhällsbevarande. Eftersom jag föredrar att leva i ett föränderligt samhälle så vill jag ha så lite juredik som möjligt. Endast det som var bra i gårdagens samhälle är värt att bevara.Att jurediken ligger efter den tekninska utvecklingen beror på att lagstiftare och jurister inte tagit hänsyn till mordär naturvetenskap.

Jurediken saknar verklighetsförankring och därför är den otydlig!Sammanfattning

Tankefrihet för att stimulera innovation och kultur skapande.

En svag polisstat för att inte hindra bra samhällsförändringar.

Om medborgarna vill det så ska ny politik testas.

Har jag fel? Lägg i så fal fram bevis.

Eller varför inte kritesera en samtida "sanning".