handdator

Visa fullständig version : Kandidat - Jonas Sandberg


deerf
2010-02-25, 20:47
http://osmidigt.bloggaren.eu/wp-content/uploads/2009/11/IMG_7621222222222.jpg

Jag vill jobba hårt för att göra Älvsbyns kommun och Norrbottens landstings beslutsprocesser, tjänstemannainsyn och påverkan av politiker så öppet och transparent som möjligt. På politisk nivå prioriterar jag öppna standarder, fri mjukvara.

Jag vill öka de etablerade partiernas syn på demokrati. Det har visat sig med alla epoker som gått, att de etablerade mer och mer har berusats av maktens härligheter. Istället för att tänka på att det är en demokrati vi lever i, så struntar de etablerade idag vad befolkningen alls tycker i sakfrågor så fort valet är över, detta vill jag ändra på!. Jag brinner för att norrbottens befolkning ska få göra sin röst hörd i den kontroversiella storregionsfrågan, att Älvsbyns innevånare ska få säga sitt om den kontroversiella musikskolefrågan.

Jag brinner även hårt för att få till en omfördelning av de enorma partistöden, som de etablerade partierna gottar sig i. Det finns så mycket annat som känns så mycket viktigare att sätta av dessa pengar på. Kulturarrangemang hade helt klart varit något som skulle behöva dessa pengar bättre än partierna själva. IT som hjälpmedel för funktionshindrade är en annan fråga som skulle behövt denna finansiering som partierna knappast behöver. Vi i Piratpartiet har verkligen visat att det går utmärkt att bedriva politik utan att ha enorma budgetar.

Jag är även idag kommunledare för Älvsbyns kommun, samt vice valkretsledare för Norrbottens valkrets.
Blogg: Osmidigt (osmidigt.bloggaren.eu)

E-post: jonas.sandberg at piratpartiet.se (mailto:jonas.sandberg@piratpartiet.se)

judgen
2010-02-25, 20:49
Perfa.