handdator

Visa fullständig version : Kandidat - Göran Axelsson


Göran Axelsson
2010-02-28, 13:24
Göran Axelsson
De som träffat mig vet att jag har jobbat hårt för att föra fram piratpartiets politik ända sen partiet bildades. Om jag blir invald till Umeå kommun kommer jag att fortsätta jobba för piratpartiets frågor både på det lokala planet och på riksplanet.

Vill du veta lite mer om mig så följ den här länken (http://www.home.neab.net/gandalf/val2010/)

http://data.piratpartiet.se/Handlers/DisplayPortrait.aspx?PersonId=1135&YSize=128

Argument
2010-03-13, 13:13
Angående Piratpartiets politiska agenda för Västerbottens Läns Landsting, anser du att subventioneringarna för kulturen bör öka? Kommer du att jobba för det?

Göran Axelsson
2010-03-15, 12:17
Hej Argument!

Jag har inte satt mig in i exakt hur Landstingets budget för kulturstödet ser ut men jag har fått en uppfattning av att det är få dyra och ganska smala konstnärer som engageras.
Om det är så så borde man se över det och försöka styra in det på en bredare publik och stöd för lokala program.

Om jag skulle bli invald till landstinget skulle jag ta hjälp av den lokala piratorganisationen i dom frågor som kommer upp eftersom jag själv inte är expert på tex kulturfrågor. Idéer blir bara bättre av att få bollas mellan ett antal personer.
Jag kan säkert komma att driva vissa egna frågor men inom den lokala piratgruppen eftersom jag skulle se mig som deras representant i landstinget. Tycker dom att mina idéer är dumma så ligger det nog nåt i det och då är det inget jag tar med till landstinget.

/Göran