handdator

Visa fullständig version : 2010-03-23 Ledningsgruppsmöte


Falathar
2010-03-31, 13:03
REPRESENTATION --


Partiledning: Rick Falkvinge (ordf), Anna Troberg
Öst: Sammy Nordström
Väst: Mikael Holm (DL2)
Syd: Anders Hedberg
Norr: Fredrik Holmbom (DL2) Andreas Larsson
Stockholm: Ola Nyström
Kompetens:
IT:
Media: Johnny Olsson, Jacob Dexe
Kampanj: Jan Lindgren
RAPPORTER


(skriv rubrik och rapport)
Syd:


Kalmar är klara med sin insamling till valsedlar.
Skåne och städer i Skåne gör utskick i morgon förmiddag.
Rensning av volontärsystemet lagt på is för viktigare medlemsvård i Kalmar. (ringa medlemmarna)
Malmö och Skåne Väster kommer att utlysa val till valkretsledare inom kort.


Öst:
Första delen av distriktledningens turné är nu avklarad med mycket gott resultat. Städerna som besöktes var Örebro, Västerås och Eskilstuna. Örebro är på gång och kommer förhoppningsvis kunna anordna VL-val snart, under tiden har vi en mycket stabil vice VL som styr upp verksamheten. I Västerås sprudlar aktiviteterna och satsningarna i lokalvalen ser ut att gå mycket bra. Eskilstuna verkar också vara på väg att komma till liv igen med väl engagerade VL och KL. I alla städerna kommunicerades distriktsledningens planer för distriktets organisation och det allmänna mottagandet var mycket positivt. På det hela verkar turnén ha lagt grunden för mycket bra relationer med valkretsarna runt om i distriktet. I turnén ingick också extern aktivitet.


Stockholm:
Flyersutdelning med mycket bra uppslutning skedde.


Väst:
Varit möte i Karlstad med DL och medlemmar från Värmland, situationen har lösts och nu jobbar vi framåt.
Jimmy "Kanin" Callin har dragit igång med utskick som ansvarig i Väst.
Jakten på att fylla upp de nuvarande tomma positionerna fortgår.


Norr:


Hyffsat starkt fokus på lokalvalen, med västerbottens län som en sen bonus. Norr + Västerbotten har, eftersom de delar valsedel, påbörjat utökat samarbete, ligger i uppstartsfas där de försöker finna varandra. Positivt än så länge.
I Övriga distriktet så kan man märka att gävleborg är på gång och jämtland har ny VL om jag inte nämnt det tidigare. Vi hoppas att jämtland ska börja märkas mer på kartan nu.
Kampanj:
Nya trycksaker kommer förhoppningsvis första veckan i april, men kan bli försenat. Kampanjgruppen har lanserat en ReklamSpot/youtubefilm/affisch-tävling http://www.vote4pirate.com/vote4pirate/REKLAMSPOT_TAVLING.html
Knappnytt-gänget har påbörjat manusskrivande och snart även produktion.


Media: Jacob Dexe har kommit åter som vice gruppledare. Stort tack till Klara Tovhult som gjort en insats som vikarierande Dexe. Kommer att träffas nästa vecka för att diskutera mediastrategi inför kick-off och resten av valrörelsen. I övrigt inget nytt att rapportera in.
DAGENS AGENDA:


Sjökort
Lokalval
Fortsatt aktivism
Lokala kickoffer
Lokala kandidatförklaringar
Övrig fråga (Hanna) :)
Övrigt fråga (AH) - hur fort ser vi vad som flyter in på BG kontot. Kan vi få dagliga uppdateringar, 2 april är ganska snabbt och tror vi behöver någon statistik typ guldpirat för lokala valsedlar....
---
Extra sen grej efter mötet (AH) - Dreamhack! - Piratfabriken/Rene ville ha ett OK att de tar ansvaret för det. Någon däremot? (Andreas Larsson var den enda som svarade och han hade inget emot det /Anders H.)