handdator

Visa fullständig version : Träffen i Ludvika 7 juni 2006


Mats Eriksson
2006-06-08, 15:12
Presentation av oss alla. Mötet i stort var informellt och till för att låta alla träffas.

Vad hänt

Mats berättade om att en intressegrupp träffats i Borlänge för ett par månader sedan, som sedan haft kontakt på forumet och via epost.

Vad händer

Partiet växer rejält i hela landet, så även i Dalarna och Ludvika/Smedjebacken. Därför denna träff för att samlas och träffas.

Vad kommer hända?

Vi hoppas kunna få ett besök av partiledaren någonstans i Dalarna rätt så snart om resurserna finns.

Valsedlar kommer behövas köras ut till respektive vallokal. Rätt så stort intresse fanns redan nu i gruppen.

Vallokaler - vi behöver ha bemanning i så många vallokaler som möjligt. En viktig anledning till att rekrytera medlemmar till partiet.Mats pratade om att det övergripande målet såklart är att få folk att rösta på oss i valet den 17:e september. Om varje ny medlem rekryterar en ny medlem till uppnår vi vårt uttalade medlemsmål med råge! Just nu behöver vi dessutom cirka 35 röster per medlem för att nå riksdagen, detta låter kanske lite avlägset, men kan vi komma ner till 15 börjar det bli rimligt!Mats berättade om att en röst på Piratpartiet inte är bortkastad även om fyraprocentsmålet inte nås, bland annat kommer vi få valsedlar gratis till nästa val, samt att vi kan få partistöd om vissa mål nås.Vi diskuterade att det vore bra om det fanns möjlighet till inofficiella riksträffar lite då och då, dvs att partiledningen finns tillgänglig i någon offentlig lokal i Stockholm, Göteborg, Malmö ibland, så att medlemmar ute i landet på besök i dessa städer kan träffa partiledningen.Erik (ny medlem) tog på sig uppgifterna att skapa en affisch med lokal anknytning, samt kopiera upp tidigare bra affischer. Jonas (ny medlem) + Erik tittar på möjligheter till flaggor samt tryckeritryckta affischer. Anders blir med i rikspressgruppen. Mats talar med Rick om eventuellt besök.

Mats glömde dock berätta om Ricks åtta ekrar. Mer finns att läsa om dem här: https://www.piratpartiet.se/forum/Topic22206-69-1.aspx

Dalarnas lokala forum finns här: https://www.piratpartiet.se/forum/Forum43-1.aspxRegistrera/sammanlänka/koppla ert forumanvändarnamn till er medlemsinformation (Förstasidan -> Partiet -> Medlemsservice) så kommer ni åt det lokala forumet samt en del andra forum.