handdator

Visa fullständig version : Mikael Persson


Jacob Hallén
2011-03-04, 17:35
Jag kandiderar till Piratpartiets valsedel i omvalet i Västra Götalandsregionen.

De flesta här presenterar sig med massa fina titlar inom piratpartiet, men jag väljer att presentera mig som pirat.

Mikael Persson heter jag och är 23 år gammal och bor tillsammans med min fästmö på Hisingen.
Jag arbetar heltid som pedagog i Svenska kyrkan med ungdomar. Fritid ägnas åt världen som finns online. Samt när det finns tid så är piratfrågorna väldigt intressanta. Jag har varit medlem i partiet sedan 2006 och har varit ganska passiv men observerande.

Min ambitionsnivå når tyvärr inte högre än C om man ska lyckas rådda ihop arbete fritid och nöje. Jag finns att tillgå för tjänster som inte kräver höga ekonomiska satsningar, men tid finns det ganska gott om för tillfället.

Sven Petersson
2011-03-04, 18:21
1. Innebär din kandidatur att du tror att det finns en möjlighet, om än så liten, att vinna mandat 2011?

2. Skulle du, om samma kandidatförklaring + ”code of conduct” används som användes 2010 (https://forum.piratpartiet.se/showthread.php?t=24732), vara beredd att skriva på?

3. Hur skulle du under valkampanjen försvara/motivera Piratpartiets ställningstagande ”Piratpartiet tar inte ställning till trängselskatternas vara eller inte vara” (se https://forum.piratpartiet.se/showthread.php?t=33614 (https://forum.piratpartiet.se/showthread.php?t=33614%29?))?

4. Skulle du, om vald till landstingsfullmäktige, vara beredd att samarbeta med Sverigedemokraterna för att uppnå Piratpartiets mål?

dansve
2011-03-07, 19:32
Det är knappt sex månader sedan Piratpartiet misslyckades att ta mandat i senaste regionvalet. Du var ej regionvalskandidat och jag vill därför veta varför du kandiderar i omvalet när du ej ställde upp förra året. Jag vill dessutom att du redovisar ditt engagemang i senaste valkampanjen. Om du var aktiv vill jag att du beskriver vad du gjorde för att partiet skulle nå framgång. Om du ej var aktiv vill jag veta varför.

Sven Petersson
2011-03-11, 07:56
Är du, eller har du varit, medlem i något annat politiskt parti än Piratpartiet? Om ”Ja”, i vilket/vilka parti och under vilken/vilka tidsperioder?