handdator

Visa fullständig version : Jenny Gröhn - utfrågning


Jacob Hallén
2011-03-15, 19:30
Hej!

Jag har inte planerat in att kampanja inför ett val den här terminen. Mitt ordval vittnar om att jag rör mig inom skolans värld, jag är dels vikarierande lärare samt läser specialpedagogik på Högskolan Väst.

Jag kan lägga all min lediga tid på Piratpartiet inför valet, men i ärlighetens namn kommer det i nuläget förmodligen inte att räcka till mer än en kandidatur på C-nivå. Jag tycker dock att det är viktigt att vi ställer upp i omvalet för att visa att vi fortfarande finns och att våra frågor är viktiga.

//Jenny Gröhn

Sven Petersson
2011-03-15, 19:53
1. Innebär din kandidatur att du tror att det finns en möjlighet, om än så liten, att vinna mandat 2011?

2. Skulle du, om samma kandidatförklaring + ”code of conduct” används som användes 2010 (https://forum.piratpartiet.se/showthread.php?t=24732), vara beredd att skriva på?

3. Hur skulle du under valkampanjen försvara/motivera Piratpartiets ställningstagande ”Piratpartiet tar inte ställning till trängselskatternas vara eller inte vara” (se https://forum.piratpartiet.se/showthread.php?t=33614 (https://forum.piratpartiet.se/showthread.php?t=33614%29?))?

4. Skulle du, om vald till landstingsfullmäktige, vara beredd att samarbeta med Sverigedemokraterna för att uppnå Piratpartiets mål?

5. Är du, eller har du varit, medlem i något annat politiskt parti än Piratpartiet? Om ”Ja”, i vilket/vilka parti och under vilken/vilka tidsperioder?

jigrohn
2011-03-16, 08:23
1. Jag hoppas, och tror på, att vi vinner mandat.
2. Jag skrev på förra gången och jag är beredd att göra det igen.
3. Piratpartiet tar inte ställning till trängselskatten, däremot är vi emot den registrering som kommer att ske i samband med detta. Det är inte svårt att förklara ut ett piratpolitiskt perspektiv.
4.Denna fråga har jag fått från väljare inför förra valet. Jag är beredd att samarbeta med alla demokratiskt valda representanter för att få så stort genomslag för vår politik som möjligt.
5. Jag har varit intresserad av politik länge, och arbetat med högskolepolitik. Däremot kan jag inte tänka mig att vara med i något annat parti för att man får för mycket annat på köpet, tex åsikter man inte står för.