handdator

Visa fullständig version : Kandidat, Kongressombud till UPK13: David Fägnell


Mötespresidiet
2012-10-13, 17:46
David FägnellKandiderar till Kongressombud till UPK13.

https://forum.piratpartiet.se/misc.php?do=kandidatbild&bildid=238

Ålder: 16
Bostadsort: Luleå
Favorit torrentklient: uTorrent
OS?: iOS, OS X, Windows
Pirat?: Oh, ja. Stor sådan.


Vem är jag? Jag är David Fägnell - en norrlänning som värnar om den personliga integriteten online såväl som offline, ständig pirat - helt enkelt en Ung Pirat. Intresserad av Piratpolitik sedan länge.

Jag har sedan barnsben varit beväpnad med ett tangentbord och mitt ord. Jag lärdes tidigt att det starkaste vapnet man har är ordet. Jag använder talets makt till att försöka förändra den värld vi lever i. Jag är utåtriktad och jag gör allt för att ta in andras idéer och värderingar för att jämföra med mina egna och reflektera över mina val och hur jag skulle kunna förbättra dessa.

Jag har följt Piratpartiet redan innan jag förstod mig på politiken i sig. Detta var i samband med Thepiratebay rättegångarna och EU valet. Det var någonstans däremellan jag förstod att Piratpartiet är någon som intresserar mig. Med tidens gång så har jag börjat värdesätta integritetsfrågorna över fildelningsfrågorna då jag anser att integritet är något vi måste få ha för att kunna påverka.

Anonymitet likaså, där jag anser att rätten till anonymitet ute i det verkliga livet såväl som på internet kan få en att våda kontakta press eller andra personer utan att röja ens identitet.

Och med detta sagt hoppas jag att du har fått en uppfattning av mig som person och även politiskt.

Jag hoppas på en röst av just dig, tack!

UP_Valberedning
2012-11-26, 17:26
Hej!


Vi i Valberedningen har i uppgift att hitta engagerade pirater till de förtroendeuppdrag som finns inom förbundet. Du som kandidat i kongressombudsvalet får dessa frågor från oss och vi hoppas att du vill ta dig tid att besvara dem. Om du är intresserad av att ställa upp i styrelsevalet kommer vi att ta vidare kontakt med dig närmare kongressen.Om du har några frågor till oss eller vill nominera någon som du tror skulle passa utmärkt i förbundsstyrelsen går det utmärkt att skicka ett mail till oss på valberedningen(snabel-a)ungpirat.se


---------------------------------------------------------------------------Vill du kandidera till något förtroendeuppdrag?


Om ja, gå vidare https://forum.piratpartiet.se/images/smilies/Wink.gif


Vad har du för tidigare erfarenhet som kan tänkas vara relevant för ett eventuellt styrelsearbete?
(t.ex styrelsearbete, ungdomsledare, ideella föreningar etc.)


Vad har du för styrkor och varför hade du varit en tillgång i förbundsstyrelsen?


Vad har du för svagheter och hur skulle de påverka ett eventuellt styrelsearbete?