handdator

Visa fullständig version : Kandidat, Kongressombud till UPK13: Emelie Skoog


Mötespresidiet
2012-10-24, 12:28
Emelie SkoogKandiderar till Kongressombud till UPK13.

https://forum.piratpartiet.se/misc.php?do=kandidatbild&bildid=249

Ålder: 20. Men jag hinner bli 21 innan kongressen. :)
Bostadsort: Stockholm
Favoritort <3: Skellefteå
Kram?: KRAAAM~
Random fact, som är sanningsenlig: I Norrland får man _INTE_ plats med Nederländerna, Belgien, Schweiz, Danmark och Irland, för att alla som kommer från Norrland är så djävla awesome!


Har hunnit vara med i några år, och vet var skåpet ska stå! Hemma i köket, såklart, med en massa mat i. Har hört att det även kallas för skafferi.

UP_Valberedning
2012-11-26, 17:29
Hej!


Vi i Valberedningen har i uppgift att hitta engagerade pirater till de förtroendeuppdrag som finns inom förbundet. Du som kandidat i kongressombudsvalet får dessa frågor från oss och vi hoppas att du vill ta dig tid att besvara dem. Om du är intresserad av att ställa upp i styrelsevalet kommer vi att ta vidare kontakt med dig närmare kongressen.Om du har några frågor till oss eller vill nominera någon som du tror skulle passa utmärkt i förbundsstyrelsen går det utmärkt att skicka ett mail till oss på valberedningen(snabel-a)ungpirat.se


---------------------------------------------------------------------------Vill du kandidera till något förtroendeuppdrag?


Om ja, gå vidare https://forum.piratpartiet.se/images/smilies/Wink.gif


Vad har du för tidigare erfarenhet som kan tänkas vara relevant för ett eventuellt styrelsearbete?
(t.ex styrelsearbete, ungdomsledare, ideella föreningar etc.)


Vad har du för styrkor och varför hade du varit en tillgång i förbundsstyrelsen?


Vad har du för svagheter och hur skulle de påverka ett eventuellt styrelsearbete?

EmziChan
2012-12-04, 21:24
Vill du kandidera till något förtroendeuppdrag?Nej. Jag engagerar mig väldigt mycket lokalt och känner inget behov av att arbeta på riksnivå. Dessutom jobbar jag hårt med Stockholmsdistriktet och har inte tid åt en till avdelning att jobba på.

Kanske om något år har jag tänkt om och känner annorlunda om den frågan. Nu känner jag mig mest glad över att få frågan. :)