handdator

Visa fullständig version : Kandidat, Kongressombud till UPK13: Patrik Gren


Mötespresidiet
2012-11-04, 20:08
Patrik GrenKandiderar till Kongressombud till UPK13.

https://forum.piratpartiet.se/misc.php?do=kandidatbild&bildid=292

Ålder: 16 år.
Bostadsort: Älta, Stockholms län
Intressen: Granska, gräva, diskutera,
Några ämnen som ligger varmt om hjärtat: Integritet, Skolpolitik, Kultur, E-Sport, jämställdhet och rättvisa


Hej! Mitt namn är Patrik Gren och jag är hela 16 år gammal. Jag har varit medlem i Piratpartiet sedan 2010-11-12 och anledningen till att jag gick med för två år sedan var att jag ogillade hur Sverige behandlade sina medborgare genom överbevakning. Jag har ett brinnande intresse för integritetsfrågor i stor allmänhet, men jag gillar också kultur, E-Sport, frihet, Öppenhet och insyn.Jag är från grund och botten Värmlänning som är nyinflyttad i vår underbara huvudstad Stockholm för att plugga på gymnasiet (Samhällsvetenskapliga linjen med inriktning Medier, Kommunikation och Information). Jag planerade dessutom att börja aktivera mig inom piratpartiet. Nu ser jag det som ett ypperligt läge.Jag har sedan 12-13 års ålder varit intresserad av politik och att debattera för att göra skillnad.

UP_Valberedning
2012-11-26, 17:39
Hej!


Vi i Valberedningen har i uppgift att hitta engagerade pirater till de förtroendeuppdrag som finns inom förbundet. Du som kandidat i kongressombudsvalet får dessa frågor från oss och vi hoppas att du vill ta dig tid att besvara dem. Om du är intresserad av att ställa upp i styrelsevalet kommer vi att ta vidare kontakt med dig närmare kongressen.Om du har några frågor till oss eller vill nominera någon som du tror skulle passa utmärkt i förbundsstyrelsen går det utmärkt att skicka ett mail till oss på valberedningen(snabel-a)ungpirat.se


---------------------------------------------------------------------------Vill du kandidera till något förtroendeuppdrag?


Om ja, gå vidare https://forum.piratpartiet.se/images/smilies/Wink.gif


Vad har du för tidigare erfarenhet som kan tänkas vara relevant för ett eventuellt styrelsearbete?
(t.ex styrelsearbete, ungdomsledare, ideella föreningar etc.)


Vad har du för styrkor och varför hade du varit en tillgång i förbundsstyrelsen?


Vad har du för svagheter och hur skulle de påverka ett eventuellt styrelsearbete?