handdator

Visa fullständig version : Kandidat, Kongressombud till UPK13: Matilda Dahl


Mötespresidiet
2012-11-12, 16:27
Matilda DahlKandiderar till Kongressombud till UPK13.

https://forum.piratpartiet.se/misc.php?do=kandidatbild&bildid=322-

UP_Valberedning
2012-11-26, 17:50
Hej!


Vi i Valberedningen har i uppgift att hitta engagerade pirater till de förtroendeuppdrag som finns inom förbundet. Du som kandidat i kongressombudsvalet får dessa frågor från oss och vi hoppas att du vill ta dig tid att besvara dem. Om du är intresserad av att ställa upp i styrelsevalet kommer vi att ta vidare kontakt med dig närmare kongressen.Om du har några frågor till oss eller vill nominera någon som du tror skulle passa utmärkt i förbundsstyrelsen går det utmärkt att skicka ett mail till oss på valberedningen(snabel-a)ungpirat.se


---------------------------------------------------------------------------Vill du kandidera till något förtroendeuppdrag?


Om ja, gå vidare https://forum.piratpartiet.se/images/smilies/Wink.gif


Vad har du för tidigare erfarenhet som kan tänkas vara relevant för ett eventuellt styrelsearbete?
(t.ex styrelsearbete, ungdomsledare, ideella föreningar etc.)


Vad har du för styrkor och varför hade du varit en tillgång i förbundsstyrelsen?


Vad har du för svagheter och hur skulle de påverka ett eventuellt styrelsearbete?

Malkavian
2012-11-29, 20:05
Jag har tidigare suttit i distriktsstyrelsen för styrelsen för Ung Vänster skåne, och även i olika Sverok-föreningar utan politiska anknytningar. Vilket gör att jag har erfarenhet av denna typ av arbete.

Jag läser även till lärare, vilket har gjort att jag kommit i kontakt med ett stort antal olika typer av personer och lärt mig hur man samarbetar och hur man på bästa sätt kan föra fram sina åsikter och även lära ut kunskap till andra.

Som person är jag bra på att hantera människor, och på att argumentera och jag är även en person som gillar diskussioner och inte är främmande för att ändra mig om någon kommer med argument som visar att jag kanske tänkt i fel banor gällande sakfrågor, samtidigt är jag väldigt lojal mot mina principer, och dessa tummar jag inte på.

En svaghet kan vara att jag inte är helt van vid det arbetssätt som Ung Pirat och piratpartiet har, vilket kan leda till att jag behöver tid för att kunna sätta mig in i hur vi jobbar.