handdator

Visa fullständig version : Kandidat, Kongressombud till UPK13: Fredrik Ahl


Mötespresidiet
2012-11-12, 16:03
Fredrik AhlKandiderar till Kongressombud till UPK13.

https://forum.piratpartiet.se/misc.php?do=kandidatbild&bildid=324

Ålder: 21
Bostadsort: Luleå
Intressen: Reptiler, Musik vänner och trevligheter
Sysselsättning: Anställd utav Norrtåg som Kundvärd, jobbar med mina reptiler varje dag och säkerhetsfrågor gällande festivaler och konserter.


Fredrik Ahl heter jag , bosatt i Luleå bland alla Terrarier. Skämt åt sido, bor tillsammans med sambon och trivs helt perfekt. Är intresserad utav hela Piratpartiets program, och är i allmänhet rätt bred i mitt tänk. Hinner även bli 22 innan kongressen :)

Jag kommer att försöka snöra in mig och forska ner mig bland djurfrågor då jag har ett stort intresse utav Reptiler och även andra djur.

Jag kommer absolut inte enbart ära all min tid åt bara djurfrågor utan även andra frågor. Så som mänskliga rättigheter, barns rätt i samhället och mycket annat!

Jag har svarat JA till nomineringen jag har absolut inget emot att vara kongressombud. Jag är en relativt aktiv karl som gärna har många bollar i luften.

Har ni några frågor så ställ dem gärna så skall jag svara på dem. :)

UP_Valberedning
2012-11-26, 16:43
Hej!


Vi i Valberedningen har i uppgift att hitta engagerade pirater till de förtroendeuppdrag som finns inom förbundet. Du som kandidat i kongressombudsvalet får dessa frågor från oss och vi hoppas att du vill ta dig tid att besvara dem. Om du är intresserad av att ställa upp i styrelsevalet kommer vi att ta vidare kontakt med dig närmare kongressen.Om du har några frågor till oss eller vill nominera någon som du tror skulle passa utmärkt i förbundsstyrelsen går det utmärkt att skicka ett mail till oss på valberedningen(snabel-a)ungpirat.se


---------------------------------------------------------------------------Vill du kandidera till något förtroendeuppdrag?


Om ja, gå vidare https://forum.piratpartiet.se/images/smilies/Wink.gif


Vad har du för tidigare erfarenhet som kan tänkas vara relevant för ett eventuellt styrelsearbete?
(t.ex styrelsearbete, ungdomsledare, ideella föreningar etc.)


Vad har du för styrkor och varför hade du varit en tillgång i förbundsstyrelsen?


Vad har du för svagheter och hur skulle de påverka ett eventuellt styrelsearbete?