handdator

Visa fullständig version : [Trelleborg]Lokaler förtidsröstning


Mab
2006-06-29, 22:55
<UL><LI>Följande är plockat från www.val.se (http://www.val.se/)</LI>[/list]

<DIV class=Quote>Den som inte kan rösta i sin vallokal på valdagen kan rösta i en röstningslokal. Du kan förtidsrösta var du vill i Sverige. Förtidsröstning är det som tidigare kallades poströstning. Du kan förtidsrösta från den 30 augusti. En röstningslokal kan tex vara kommunhuset, en skola eller ett bibliotek. Du måste ta med dig röstkort och id-handling. Här visas alla ställen där du kan förtidsrösta.</DIV>

De lokaler som man kan förtidsrösta på iTrelleborgs kommun hittas på valmyndighetens hemsida (http://www.val.se/val/val2006/rostlokaler/1287.html)[/url] (http://www.val.se/val/val2006/rostlokaler/1265.html)[url="http://www.val.se/val/val2006/rostlokaler/1281.html"] (http://www.val.se/val/val2006/rostlokaler/1262.html) för öppettider och dyliktoch är följande:

Trelleborg<UL><LI>Biblioteket</LI><LI>Medborgarkontoret</LI><LI>Svensk Kassaservice</LI>[/list]

Anderslöv<UL><LI>Gröningens servicecentrum</LI>[/list]

Smygehamn<UL><LI>Smygehem</LI>[/list]

Vi kommer att behöva folk som bor i närheten och kan ta på sig att regelbundet fylla på med valsedlar i röstningslokalerna från den 30:e augusti fram till valet den 17:e september.

Känner du att du har möjlighet att ställa upp får du gärna höra av dig till Martina Johansson (martina.johansson@piratpartiet.se) som ansvarar för valsedelsdistributionen i vår Valkrets. Mer information om valsedeldistributionen kommer att dyka upp här på forumet och i utskick så fort vi vet mer.

Martina
2006-07-12, 20:55
Hans ansvarar för Biblioteket och Svensk Kassaservice i Trelleborg.EDIT: Missförstånd om vilket som var Medborgarkontoret och vilket som var biblioteket.

Hans Borg
2006-08-09, 21:38
Martina (2006-Jul-12)Hans ansvarar för Biblioteket och Svensk Kassaservice i Trelleborg.

EDIT: Missförstånd om vilket som var Medborgarkontoret och vilket som var biblioteket.

Eftersom ingen tycks ha anmält intresse, så tar jag även hand om Medborgarkontoret, så Trelleborg centralort är därmed täckt.

Anmäler sig ingen lär jag väl få åka ut till Smygehamn och Anderslöv också.

Martina
2006-08-10, 14:07
Ok, väldigt schysst av dig. :)Vi ska se ifall det inte går att ordna något, men tyvärr kan jag ju inte lova dig att folk kommer anmäla sig som ansvariga./Martina

Note: Hans ansvarar för Medborgarkontoret i Trelleborg.