handdator

Visa fullständig version : TV licensen?


Djungelurban
2006-07-13, 14:44
TV licensen är tottig den. Är en skatt på TV mottagare som inte alls har med SVT att göra som dock endast går till att bekosta SVT "och SR till en utsträckning". Detta vare sig man ser på SVT eller TV alls eller inte. Spelar ingen roll att det enda du vill se är Scrubs till exempel, du ska bekosta en ny säsong med Allsång på Skansen ändå. Eller du tittar bara på DVDer eller spelar TV-spel och bor i en digital TV kommun och inte ens har nån möjlighet att se TV? Sorry buddy, TV licens för dig med.Och nu idag så han man sagt att datoranvändare som potentiellt skulle kunna se på TV via sin dator (luddigt värre) ska OXÅ betala TV(?!) licens och dom som bestämmer om din dator är en av dom potentiella datorerna är mycket riktigt Radiotjänst själva som säkerligen kommer göra allt för att argumentera att visst kan man se på Filmkrönikan med sin 386, jajamensan.Personligen känns det här som ungefär lika stort logisk klavertramp som det som partiet bildades för och jag tycker det vore ett logiskt första steg på vägen att komma ur allt snack om att "Piratpartiet är ju ett sånt där läskigt enfrågeparti, såna kan vi inte lita på".

mawebky
2006-07-14, 03:52
Eftersom Ni, ej har åsikt, eller enligt Er ÖverBefälhavare, Ej får ha, åsikter om annat, än de 3 Punkter vilka är fastslagna, varför ta upp något sådant som TV-Licens.Både Ni, Partimedlemmar, och vi Väljare, ska fammla i osäkerhet över vad PiratPartiet kommer att leda till.

Djungelurban
2006-07-14, 16:09
Du får gärna posta om det där inlägget på ett mindre surrigt sätt.

Poängen är dock att jag helt enkelt tycker att det skulle kunna vara av intresse att diskutera saken. Capiche?

Danne_T
2006-07-14, 16:45
mawebky (2006-Jul-14)Eftersom Ni, ej har åsikt, eller enligt Er ÖverBefälhavare, Ej får ha, åsikter om annat, än de 3 Punkter vilka är fastslagna, varför ta upp något sådant som TV-Licens.Både Ni, Partimedlemmar, och vi Väljare, ska fammla i osäkerhet över vad PiratPartiet kommer att leda till.

Vi har en disskution om tv-licens här också http://www.piratpartiet.se/forum/Topic42146-15-1.aspx