handdator

Visa fullständig version : [Sjöbo] Vallokaler


Martina
2006-08-15, 11:17
Man kan hitta lokaler samt öppettider även på valmyndighetens hemsida (http://www.val.se/val/val2006/vallokaler/1265.html).Vallokaler i Sjöbo kommun:

SjöboEmanuelskolan, Matsalen - har distributör, har värd 08-12

Färsingaskolans Matsal - har distributör

Linnéstugan I Sjöbo - har distributör, har värd 08-12

Sandbäcksskolan, Matsalen - har distributör

Kommungården I Lövestad - har distributör

Lilla Rödde Hembygdsmuseum - har distributör

Tolånga Fd Skola

Vanstads FörsamlingshemBlentarpStorkskolan, Matsalen - har distributörBjärsjölagårdBeritslund I Bjärsjölagård - har distributörSövdeHemvärnsgården I SövdeFränningeTrollakull på NilsVollsjöÅgården I Vollsjö

Vi kommer att behöva distributörer som kan ta på sig att fylla på med valsedlar (gärna i flera lokaler) under dagen den 17:e september samt folk som ställer upp som värdar. Värdpassen är fyra timmar långa och går ut på att ge väljarna en sista påminnelse om att Piratpartiet finns och är ett seriöst parti, och att se till att våra valsedlar finns där de ska.Känner du att du har möjlighet att ställa upp får du gärna höra av dig till mig (martina.johansson@piratpartiet.se) som ansvarar för valsedelsdistributionen i vår Valkrets. Det kommer dyka upp en poll här i forumet under dagen om hur vi ska ordna med valsedelsdistributionen.

Martina J

Martina
2006-09-08, 14:20
Många lokaler i Sjöbo har fått distributör!

Mårten och Sonny ska ha jättetack för att de ställer upp, så även Anton och Michael som bevisar att "every little helps"! :)