handdator

Visa fullständig version : Valsedelsdistribution


Bo Leuf
2006-08-17, 22:21
Vi ska mobilisera i princip hela organisationen nu — alla som kan! Nu finns självboking av såväl resterande röstningslokaler (förtidsröstning från 30/8) som alla vallokaler (17/9):

http://www2.piratpartiet.se/agera/volontarer

Sidorna är självförklarande, lista bara den kommun du hör till. Och boka rimlig tidsinvestering.För Göteborgs vidkommande finns valsedlar att hämta lokalt:

* Ytterst från Björn Felten, fredagar kl 18-19, parkeringen vid piren Eriksberg (Älvsnabben).

* Men nu också i ökande grad från ledare närmare resp lokal, som har hämtat ut buntar för sin närregion.

Se http://www.piratpartiet.se/agera/goteborg för info.

Björn Felten
2006-08-22, 12:23
Jag har sammanställt de fyra olika kartorna för respektive kommunvalkrets till en liten översiktskarta över hela Göteborg för den som är intresserad. Den finns här:http://felten.se/rlok_GBG.html

manimani
2006-08-25, 14:01
Så jag kan alltså dyka upp vid piren i Eriksberg idag kl 18 och få "mina" valsedlar?

manimani
2006-08-25, 19:10
manimani (2006-Aug-25)Så jag kan alltså dyka upp vid piren i Eriksberg idag kl 18 och få "mina" valsedlar?Uppenbarligen inte...Jag var på en pir bredvid Chalmers Lindholmen, där det låg en båt som hette "Älv-snabben". :)EDIT: Har pratat med Björn Felten. Tydligen var ni på Eriksbergs torg och inte vid nån pir. Han ska återkomma till mig.

Bo Leuf
2006-08-25, 19:49
Lindholmen inte samma som Eriksberg :)

Björn Felten
2006-08-26, 06:57
manimani (2006-Aug-25)EDIT: Har pratat med Björn Felten. Tydligen var ni på Eriksbergs torg och inte vid nån pir. Han ska återkomma till mig.

Det finns många pirar på Hisingen, och Älv-Snabben har fyra hållplatser norr om älven. Det här flygfotot (http://hitta.se/LargeMap.aspx?ShowSatellite=true&cx=1268070&cy=6403940&z=0) visar var jag brukar stå.Men ingen fara på taket. De av er som har vägarna förbi Chalmers de närmsta dagarna kan förslagsvis kontakta Balder för att ordna valsedlar. Om inte det hinns med, så får vi fixa det på något annat sätt. Rosenlund är ett annat alternativ, eftersom min fru jobbar där.

Björn Felten
2006-08-27, 16:32
En röstningslokal (före detta poströstningslokaler, numera i kommunal regi) på Hisingen, två i nordost och två på öarna i väst, återstår. Kom igen nu alla pirater, låt oss täcka resten innan förtidsröstningen börjar den 30 augusti!Titta på kartan http://felten.se/rlok_GBG.html om det finns någon lokal i närheten av var du bor, och tänk efter om du har några minuter över ett par gånger i veckan, för att uppsöka lokalen och se till att där finns valsedlar att tillgå.

brelovich
2006-08-29, 17:13
Nu börjar det bli väldigt konkret. Märklig känsla när man inser att det faktiskt är på alldeles riktigt som det här händer. Inte på låtsas.Två av mina lokaler, Handelshögskolan och Linnéstadens bibliotek öppnar imorgon. Jag besökte dessa två idag för att kolla läget lite. På biblioteket var det inga problem. Personalen verkade mycket välinformerad och det gick bra att lämna in en bunt valsedlar inför morgondagens öppnande. På Handelshögskolan var det värre. Där tillhandahåller man bara lokalen och hade ingen detaljkunskap om verksamheten. Jag hoppas kunna komma in och lämna vårt material imorgon vid nio, en timme innan de öppnar.Mitt tips såhär i elfte timmen är alltså att kolla lokalen innan. Prata med personalen och se om det går att lämna valsedlar i förväg. Glöm inte att vara hövlig och tala om att du är valfunktionär för Piratpartiet, samt förstås att bära piratkläder.Glöm inte att kolla läget med jämna mellanrum! Skriv in och rapportera hur fort valsedlarna går åt i just din lokal!