handdator

Visa fullständig version : Diskution på Fragzone


Anders Forsman
2006-01-16, 19:11
tja här har man blandat sig in och diskuterar frågan fram och åter - den som orkar och har intresse kan ju läsa och kanske själv bidra i diskutionen.Kolla här (http://www.fz.se/forum/viewtopic.php?t=61907)

btw så suger formet med script och inte mycket fungerar, inte ens att göra den enklaste länk, så här är den i skriven form http://www.fz.se/forum/viewtopic.php?t=61907 <<copa o pastea ;)

/Anders Forsman

plask
2006-01-23, 06:42
Dom verkar inte kunna sin sak utan bara antar saker som om dom vet mer än alla andra vad som skulle hända när uppehovsrätten försvinner... går inte att debatera med dom pga av dom e så trögsintade... vi släpper dom till att muttra i sin stuga ute på sin ensamma ö.

Rheo
2006-01-23, 09:00
Uppenbarligen är de NOLL pålästa, men för mig gör det ingenting att de tänker med sin aimbot istället för hjärna, så länge de håller sig borta från mig.

John Nilsson
2006-01-23, 12:15
Ska vi göra just detta brott mindre olagligt så vissa patetiska fånar kan få ladda ner den senaste skivan med Scooter utan att de ska vara rädda för att behöva böta? Hahahaha.Detta är en missuppfattning som vi måste försöka städa bort. Har sett flea uttrycka den. Hur når man dessa människor? (inte fragZone utan alla med den uppfattningen)

Raddox
2006-01-23, 15:04
Jag vet inte vad medelåldern är på fz, men de verkar _mycket_ insatta i fakta och om jag räknade rätt så var det ungefär 2 eller 3 objektiva svar i threadet

Saxat ut det mest intressanta som sagts:Förbannande Demokrati, att låter dehär två oseriösa parti existera!

Det lär finnas många omogna första röstare som rösta på dehär idioterna!Att folk ens startar upp ett parti för en sådan här sak är rent skrämmande. Dels för att samhället redan har mycket tyngre problem att ta hand om som det är, samt att de verkar ju inte ha tänkt efter alls? (...)

(...)Man undrar ju vad det är för folk, är de helt insnöade framför monitorerna eller?Precis, lägg rösten på ett större parti som kan ändra ngt i stället.De enda som röstar på piratpartiet eller tycker att det är bra är de som är för snåla för att betala för sina hobbies.omg, 43 procent har röstat på Piratpartiet här på FZ.

Fattar inte hur man kan tycka att det dem gör är bra, det är bara korkat.pirat partiet behöver skärpa sig lite och ta tag i saken istället för att nörda sig...

Anders Forsman
2006-01-23, 15:54
Medelåldern på fz är nog högre än man kan tro i mångt och mycket, men i ett forum av den här karaktären svarar många fast man inte har några svar, likväl så svarar man med något som känns rätt för individen just i detta tillfälle, utan att ha någon fakta, så tyvärr blir en tråd oftast infekterad av skit.Det positiva dock, är att många också tycker PP har rätt linje.

G-Man
2006-01-26, 05:11
John Nilsson (2006-Jan-23)Ska vi göra just detta brott mindre olagligt så vissa patetiska fånar kan få ladda ner den senaste skivan med Scooter utan att de ska vara rädda för att behöva böta? Hahahaha.Detta är en missuppfattning som vi måste försöka städa bort. Har sett flea uttrycka den. Hur når man dessa människor? (inte fragZone utan alla med den uppfattningen)Namnet på partiet insenuerar något som det inte står för, 'pirat' = någon som tjäl något från andra.

Uffliat
2006-01-26, 08:59
Det var ju en upplysande debatt. J-a nötter. Om det är den formen av argumentation man kommer att möta borde man ju ganska enkelt kunna plocka hem många debatter och få folk på sin sida.

Folk orkar liksom inte ta till sig konceptet. Den genomgående tråden är "det finns väl viktigare saker att bry sig om". Precis som S!r0den skrev är tråden ifekterad med skit därför att folk hellre syns än tycker. Ungefär som att med stora bokstäver skriva KUK på insidan av toalettdörren på krogen. Nötter!

Fenix
2006-01-30, 06:10
Många fjortisar skiter utan att torka sig på FZ:s forum.

Tyvärr verkar många gått på att det är "piraternas" fel att priserna är så höga.. Ingen har ens tänkt tanken att man får bort många svenssonpirater om priset hade sänkts rejält.Titta på Warcraft 3.. det kostade 129kr ganska kort efter release. Hade fler leverantörer hakat på det så skulle de tjänat på att mer folk inte orkar tanka hem utan att de köper istället.