handdator

Visa fullständig version : Dekaler


Richie
2006-09-07, 10:46
Jag fick nyss en låda från radarparet Forsman och Adrian med en rejäl hög klistermärken. De är 30cm breda, finns i svart på vitt, vitt på svart, svart på transparent och vitt på transparent. Jag kommer att skicka med några stycken med varje bunt valsedlar som jag hivar ut + att ni kan komma och hämta en näve på kansliet (visst låter det coolt - kansliet) på Prästgatan 51.Motivet är loggan, slogan och URL:http://www3.piratpartiet.se/files/dekal.pnghttp://www3.piratpartiet.se/files/dekal_vit.pngCome and get it! Jag har dessutom flygblad och får snart 6000 foldrar. Nu är det slutspurt! Målraka! :-)

SimonRosenqvist
2006-09-07, 15:43
Jag kommer nog upp och hämtar några sen i veckan.

Verkar som om det är någon sorts"uppvisning" för företag ochorganisationer på Universitetet varje torsdag tror jag, ska kolla upp det närmare och se om vi kan få plats där nästa torsdag (kunde kanske bli en bra innan-valet-grej?).

Har vi funderat på att synas lite mer vid valstugorna? Jag har varit där två gånger sedan i lördags, men det är inte så stort genomslag att bara stå där själv med en bunte flygblad :-P

Richie, du fick båda leveransadresserna jag skickade?