handdator

Visa fullständig version : Veckobrev


Richie
2006-09-08, 15:47
Hjälp!

Vi behöver fortfarande hjälp med att distribuera ut valsedlar till vallokalerna på valdagen. På hemsidan http://www2.piratpartiet.se/agera/jamtland kan du se vilka lokaler som är lediga - vi behöver både distributörer (som kör ut valsedlar på morgonen) och värdar (som kan stå utanför och dela ut valsedlar och ett leende). Stort tack till alla som redan anmält sig.Det enklaste ni kan göra - om ni ser en röstningslokal eller vallokal som inte är bemannad - är att ta med er en bunt valsedlar när ni går och

röstar, lägga en i ett kuvert och lämna kvar resten. Personerna med en liten valsedelssymbol vid namnet på listan här http://www2.piratpartiet.se/agera/jamtland har valsedlar att dela ut.

Radioaktivitet

I måndags var jag med i programmet Direkt på Radio Jämtland. Det handlade bl.a. om varför små partir inte syns i media inför valet och du kan lyssna på inslaget här http://www.sr.se/cgi-bin/jamtland/program/index.asp?ProgramID=2173&Format=107538579 (scrolla ner en bit), här http://thepiratebay.org/tor/3519401/Piratpartiets_Rickard_Olsson_i_SR_Direkt_4_9__Dom_rycker_val eller här http://felten.yi.org:9696/.Material

Vi har fått hem hundratals klistermärken. De finns i svart på vitt och transparent samt i vitt på svart och transparent i totalt sex olika varianter, 30 cm breda. Jag har dessutom beställt fler kepsar, t-shirts och knappar och det kommer 6000 flygblad på måndag. Allt material finns eller kommer att finnas på kansliet, Prästgatan 51.Av personliga skäl (gräsänkling med små barn över helgen) har jag svårt att medverka vid lördagens plötsligt traditionella flygblads- och valsedelsutdelning på gågatan, men alla intreserade av ett skönt bemötande på stan är välkomna att ta den i egna händer.

Bodström alert

Nu på torsdag den 14:e kommer justitieminister Thomas Bodström till Wargentinskolan. Han kommer att finnas där mellan 13:30 och 14:30. Vi kommer att bemanna ett bord på skolan måndag-onsdag mellan 11:00 och 13:00 där vi bland annat ska informera om vår politik och våra frågor, ragga medlemmar och vallokalsvärdar; dela ut knappar, flygblad och klistermärken samt sälja t-shirts och kepsar till nästintill självkostnadspris. Det kan bli så att vi tar en hundring styck för dem bara för att slippa växla.

SimonRosenqvist
2006-09-08, 22:16
Ok! Några Östersundare som tänkte dra ut imorgon? Vi kunde ju fika/dela ut flygblad samt köpa en Jolly Roger flagga att ha med oss (jag har alltså sökt på massa ställen nu, kändes mysko att gå omkringi leksaksaffären och leta efter en, hjälp en stackars f.dskåning!).

Är ni pigga på något sådant är det bara att säga till, messa eller ring till min mobil - 0709495029. Skulle föreslå samma träfftid/ställe som förra lördagen, Prästgatan 11:00.

Säg bara till så jag vet dock, inte så roligt/effektivt att dela ut själv :)

Richie
2006-09-08, 22:51
SimonRosenqvist (2006-Sep-08)köpa en Jolly Roger flagga att ha med oss (jag har alltså sökt på massa ställen nu, kändes mysko att gå omkringi leksaksaffären och leta efter en, hjälp en stackars f.dskåning!).

Clas Ohlson, på båttillbehörsavdelningen. En bit in till höger.

SimonRosenqvist
2006-09-09, 00:11
*tackar och bockar*