handdator

Visa fullständig version : Vänstern


filip_ek
2006-09-14, 10:31
Enligt Börje Lööw (V) så jobbar vänstern redan med precis våra frågor och har exakt samma åsikter som oss. Han säger även att vi inte har en chans att nå ens 1%. Vad han dock inte kunde svara på var hur dom skulle jobba med att få bort uppehovsrätten. Han säger även att V är starkt emot Bodströms övervakningsidéer och att dom "gjorde ett misstag" när dom röstade för förslagen.

Vad jag inte kan förstå är hur dom har tänkt avskaffa allt när dom är så illa tvugna att hålla med sossarna i nästan allt för att ens få igenom minsta lilla förslag. På den frågan svarade Börje "Om du redan har förtidsröstat så går det ju ändå bra att ändra din röst på valdagen. Du har tre dagar på dig.". Någon annan som ser brister i det uttalandet?

När jag sen ville fortsätta prata så blev Börje plötsligt väldigt upptagen med en elev som stod lite vid sidan av. Har man inget svar på tal är det knappast värt det att ens börja diskutera.

Om någon annan känner sig manad att prata med Börje så finns han just nu på Komvux (gamla seminariet). Det skulle vara mycket intressant att höra någon med bättre skills än jaginom debattering prata lite med honom.

Nu är det dock dags att avrunda och börja ladda inför lunchen.

Lev Väl Pirater!

HB
2006-09-14, 12:34
filip_ek (2006-Sep-14)Vad jag inte kan förstå är hur dom har tänkt avskaffa allt när dom är så illa tvugna att hålla med sossarna i nästan allt för att ens få igenom minsta lilla förslag. På den frågan svarade Börje "Om du redan har förtidsröstat så går det ju ändå bra att ändra din röst på valdagen. Du har tre dagar på dig.". Någon annan som ser brister i det uttalandet?Om han är såpass snurrig så kanske man ska ta resten av vad han säger med en nypa salt.Om du kolla på denna tråden (http://forum.piratpartiet.se/Topic32967-110-1.aspx) så ser du att Vänsterpartiet är för "fildelning", men även någon slags "bredbandsskatt" (http://forum.piratpartiet.se/Topic32967-110-1.aspx)Kolla även på deras egen sida: http://www2.vansterpartiet.se/val//template/sida/?pageID=135 eller http://www.vansterpartiet.se/PUB_LagRatt/33420.cs

Känns inte som att det stämmer helt med vår uppfattningI integritets-frågorna verkar de tycka samma som oss, fast dom gör ju inte så mycket

i patent-frågan vet jag inte var dom står, det kanske någon annan kan rota fram lite om?

niescha
2006-09-14, 13:44
*biter sig i tungan för att inte säga dumma saker*En sak är iaf säker. Tråkigare person får man leta efter. Jag blir attacktrött så fort jag ser honom. Och det brukade jag bli jag redan innan pp startades så det har inget med våra frågor att göra.

Svamp
2006-09-14, 21:29
Jag ser nu att det var Börje Lööw som även jag har pratat med, jag var ju förbi deras valstuga i onsdags. Han hävdade envist att vi inte hade en chans, jag påpekade opinionsundersökningar och felen dom gör. Han tyckte visst även att dom redan drev våra frågor. Ungefär samma som du sa, det lilla jag fick säga till honom sjunkte tydligen inte in. Inte särskilt stimulerande samtal.

filip_ek
2006-09-14, 21:59
Nej, Börje har gjort sig lite känd för att stenhårt driva sina egna frågor och totalt ignorera andra samtidigt som han kan få lite vredesutbrott om man kritiserar honom och hans politik.

Jaja, han får tro vad han vill. Vi kan ju slå honom en signal efter valet och se vad han har att säga.