handdator

Visa fullständig version : Intervjuad av tv igen


Per Andersson
2006-10-18, 12:36
Hej!

Mittnytt ringde mig imorse och ville prata med mig om "Borås-domen", efter att snabbt ha hört mig för efter andra intresserade i partiet, så kom dom och hämtade mig med bil någon timme senare.

Efter att ha blivit intervjuad en andra gång i mitt liv som politikerså känns det inte bra och jag är less på den känslan. Inslaget kanske blir bra, det vet jag inte, men jag vill känna mig nöjd efter en intervju om det nu blir en "nästa gång"... men hur? finns det någon form av media träning man kan göra? annars kanske jag tackar nej "nästa gång", vilket är mycketsynd med den lilla media utsträckning vi har.

*suck*

Stefan Flod
2006-10-18, 15:58
Modigt att du vågar samt tack för att du skapar publicitet för PP. :)Väldigt många som intervjuas på tv osv känner precis som du även fast de har gjort intervjuer många gånger förr och kommer nog för alltid känna så, medans andra "växer in i rollen".Mitt tips. Kom så förberedd på alla sätt å vis som du bara kan./Stefan Flod

Daniel Nyström
2006-10-19, 00:38
Fränt! Och modigt av dig att ställa upp! Stor tacksamhet från min sida.

När sänds det hela?

Per Andersson
2006-10-19, 12:53
Det sändes igår kl. 19.10...

Men det konstiga med hela den här intervjun var ju att jag blev intervjuad innan domen hade kommit och vi pratade om att hanförmodligen inte skulle bli dömd till något, men jag fickge ett snabbtsvar påifall det blir ett högt skadestånd och det klippte de in. Jaja, inslaget blev väll okej iallafall.