handdator

Visa fullständig version : praktiskt information


Joakim Holgersson
2006-01-30, 21:32
Hej, då vi blir väl så utspridda i olika delar av forumet här i Skåne,

så kommer jag skriva en hel del som berör hela SKåne på Malmös

valkrets, i stort kvittar det vilken av dom då jag jobbar för hela Skåne

men för slippa behöva skriva samma i alla 4 så skriver jag i en.Så ta en titt in i valkrets Malmö, så vi får hopa en del saker gemensamt.

https://www.piratpartiet.se/forum/Forum30-1.aspxvänligen

Cecilia
2006-02-02, 10:43
Hej alla medlemmar i Skånes 4 valkretsar.Jag heter Cecilia Beckroth och är medlemsansvarig för medlemmarna inom Piratpartiet. Just nu håller jag på att sammanställa alla valkretsar och har märkt att inget hänt hos er. Därför så uppmanar jag alla som kan att vara med på mötet på lördag kl 14 på en irc kanal som ngn kommer att upprätta åt er.

Jag har utsett David Wallin som bor i Skåne att stå som värd för detta möte. Ni kan nå honom på telefonnr 0709-28 83 78. David har varit med i partiet sean starten och kan därför svara på ev frågor.

Jag tror dock att fler än jag tycker att en lördag eftermiddag är en dum tid att ha möte på eftersom man är ledig och kanske och vill umgås med familj el shoppa el åka till stugan osv.

Så för er andra som inte kan närvara då. Så annordnas ännu ett skåne möte på måndag kl 21 på en irc kanal. Då kommer jag att närvara. Dagordningen

- Val av representant. Skåne har 4 valkretsar och då är en bra ide att en representant från varje valkrets bildar en liten representant grupp. Varför jag slår ihop de 4 valkretsarna är för att ni ska bli fler och få mer inflytande. När varje valkrets blivit stor nog så kan valkretsarna delas upp.Väl MöttKram Cecilia Beckroth