handdator

Visa fullständig version : Personval och STIM...


Trizt
2006-01-02, 18:42
Två saker som jag tycker bör ändras är hur val utförs och det dära med stim.Varför personval?

Det är enda sättet att man kan få önskade personer till riksdagen, eftersom en person som missköter sig kommer inte att få många röster. Dagens system med partival, så är det partierna som väljer vilka som kommer med och det finns ingen riktig möjlighet att få bort "förskingrare" så som M. S.. Det finns de som påstår att man får in populister, men om vi låter blicken titta lite mer öster ut, så finska riksdegen består av väldigt få kändisar. Personval skulle nog ge nytt liv till svenska politiken som är mer eller mindre stendöd.STIM?

Det är bara ett sätt att ge extra bonus till de som redan tjänar mycket pengar och det hela är inte baserat på nått rättvist system, förbud mot system som detta borde införas och artister borde kunna istället få nån skatte lättnad på sin musikaliska inkomst, vilket skulle ge mer rättvis "fördelning". Det ska givet finnas ett tak på skattelättnaden, de som tjänar riktigt mycket de klarar sig ändå.

John Nilsson
2006-01-04, 00:10
Jag vet inte riktigt hur STIM fungerar, men är det inte gaska beroende av Upphovsrätt? Så de faller liksom in under samma fråga.Personval eller inte är en fråga som inte har med piratprogrammet att göra als.

Tobias Ljungström
2006-01-04, 01:27
Om PP:s agenda skulle realiseras så skulle STIM effektivt elimineras (och många skulle bli glada). Det de sysslar med är nämligen att administrera upphovsrättspengar inom musikområdet.Och precis, personval eller inte hör inte till detta forumet.

Anders Forsman
2006-01-04, 21:46
Ichtys (2006-Jan-04)Om PP:s agenda skulle realiseras så skulle STIM effektivt elimineras (och många skulle bli glada). Det de sysslar med är nämligen att administrera upphovsrättspengar inom musikområdet.Och precis, personval eller inte hör inte till detta forumet.OK släpp fildelning fritt, lägg ner STIM så blir allt bra ffss ;)Nedu STIM bör finnas kvar, så artisten får nått i bössan, annars finns snart ingen musik att ladda ner :DVad jag menar - tänk lite!

Sunnan
2006-01-04, 22:20
Nedu STIM bör finnas kvar, så artisten får nått i bössan, annars finns snart ingen musik att ladda ner :D

Vi skulle ju kunna lyssna på liksom gammal musik istället. Typ Beatles, Jefferson Airplane, Destroy All Monsters och sånt.

dev/null
2006-01-05, 23:15
STIM är väl det minsta av problem. :pinch: