handdator

Visa fullständig version : Namninsamlingar runt om i landet...


coccozz
2006-02-02, 18:42
..under de kommande lördagarna har kommit fram som ett förslag. Främst är det då tänkt att så många som möjligt skall ut på gator, torg, köpcentrum, gallerior osv. Skall vi lyckas få ihop våra 1500 underskrifter så måste vi synas och vi måste göra det nu!

Jag tänkte att det kanske skulle kunna vara till lite hjälp med underlagsmaterial för att fånga några ögon som går förbi, varpå jag satte ihop en A4 (https://www.piratpartiet.se/forum/Attachment117.aspx) som alla som skall ut får använda fritt. Ser gärna att denna tråden används till att lägga fram förslag på dylikt material som alla kan använda, men även tips och råd om hur man får flest intresserade att skriva under och diskussioner om vem som är var.

Vi får inte stanna och hämta andan nu!

Här hittar ni mitt bidrag (https://www.piratpartiet.se/forum/Attachment117.aspx)

Christian Björklund
2006-02-02, 20:21
Hej, länken fungerar inte....

coccozz
2006-02-02, 21:24
Ledsen, jag som klantade mig. Nu fungerar det iaf. Förslaget är ingen 10poängare, men iaf. något. Jag ser väldigt gärna att alla skickar in lite material så vi på så vis kan bilda en liten databas med underlag då vi skall samla in namn!

EDIT// För att sno raddox idé om det undernärda barnet och tillhörande text (http://raddox.net/hosted/pp-loggor/real1.html) så lägger jag uppytterligare ettförslag...

T.E.H.K.D.K
2006-02-02, 22:58
"dina uppgifter kommer aldrig bli offentliga!" - låter som vi kommer låsa in och spara dom.

coccozz
2006-02-03, 09:29
Jag skrev det då jag fått upfattningen hos folk i allmänhet att de är rädda att deras personuppgifter skall komma offentliggöras... Sen kan man givtevis formulera det annorlunda. Vore kul om fler kom med bidrag, eller om någon iaf. sade att de ska ut på lördag. Skall vi klara det här så får vi nog sluta sitta och dega och göra en spurt!

Här får ni ett ex. till iaf.