handdator

Visa fullständig version : boende + möteslokal


Mab
2007-06-25, 17:11
Jag har nu bokat boende åt oss på uppsala vandrarhems centrala boende (http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?SearchType=4&UCSB%3aWflWhite=1a1b&UCSB%3aWflPink=4a&UCSB%3aTextBoxWho=uppsala+vandrarhem&UCSB%3aTextBoxWhere=st+persgatan&Vkiid=efkBRlgQzD0Voiphc4w6%2fQ%3d%3d&Vkid=10890592). Ett tag såg det ut som om vi skulle få bo lite längre bort men det löste sig. så nu bor vi så centralt som man kan tänka sig. Kostnaden för boendet blir runt 200-250kr/person och att vissa anländer mitt i natten är inget problem så länge vandrarhemspersonalen vet om det i förväg (vi får kod och nyckel så att vi kan släppa in dem) Folk som inte orkar släpa med sig sängkläder kommer kunna hyra sådana för 60 kr, vilket folk får bekosta själva.Dyker det upp långväga medlemmar som vill närvara på kongressen kommer jag kunna hysa ett par sådana på madrasser på golvet i källaren i mitt bostadshus. Observera att vi inte är skyldiga att ordna medlemmars boende utan enbart ombudens, men det känns schysst att kunna erbjuda folk tak över huvudet även om vi inte behöver det.När det gäller möteslokal är det inte spikat ännu eftersom folket på universitetet är klåpare. Men som det ser ut nu kommer vi hålla mötet antingen i Universitetshuset (http://info.uu.se/fakta.nsf/sidor/universitetshuset.idD8.html) eller på Ekonomikum (http://info.uu.se/fakta.nsf/sidor/ekonomikum.idA3.html). Bägge ligger helt klart inom gångavstånd från vandrarhemmet. Jag borde veta vilket det blir imorgon förmiddag. Oavsett vilket så kommer lokalkostnaden hamna på runt 8000 kr

Stefan Flod
2007-06-25, 18:01
Låter bra. Antar att det inte blir mycket sömn för mig å mab med mera under kongresshelgen. :PNu får vi se till att göra något riktigt roligt under fredagen. En kongress handlar inte bara om att ta beslut och diskutera om förbundets framtid osv. En kongress är en väldigt social tillställning också.Tänk om alla ombuden åkte ifrån kongressen på söndagen med ett STORT leende och känslan av att det är fantastiskt roligt och viktigt att vara en Ung Pirat. Samt att de redan då ser fram emot de utmaningar och omhuldar utmaningarna med glädje.. :cool:

Mab
2007-06-25, 18:42
update:En av mina vänner i piratstudenterna påminde mig om att Nationernas lokaler är billigare än universitetet. Nackdelen är att de bara hyr ut till studentorganisationer. Men eftersom piratstudenterna ju står som värdar för kongressen (i alla fall så länge det ger oss fördelar när det gäller lokalhyra) är ju det inget problem.Så jag har varit och pratat med Vedala Nation (http://www.v-dala.se/i2/default.php?pageId=2) nu idag och de ska höra av sig till mig imorgon förmiddag så ska vi diskutera olika scenarion. Nationerna har nämliigen kök och allt, så min förhoppning är att vi ska kunna ordna så att vi får lunch, fika och middag serverad på plats och ett schysst pris för en helhetslösning.Återkommer imorgon med mer info.

Mab
2007-06-25, 20:37
info om boendet ligger nu uppe på kongressforumet

agnesson
2007-06-25, 21:21
Ser ut som om pusselbitarna börjar falla på plats.

Mab
2007-06-26, 15:46
ser ut som om det blir vedalalösningen. De ska återkomma med pris och sedan får jag väl förhandla lite, men om de inte tar tokmycket pengar så kör vi på det.

Då kommer de ordna all mat åt oss utifrån de måltider som finns med i schemat (http://forum.piratpartiet.se/Topic78702-268-1.aspx)

Mab
2007-06-27, 01:24
det verkar gå upp och ner när det gäller vår möteslokal. Vedala upptäckte att de var dubbelbokade. Ska kolla upp de andra nationerna nu imorgon (onsdag) annars får det bli universitetet