handdator

Visa fullständig version : Jasså här var det


Mika Sjöman
2006-01-02, 22:59
Ok, på plats och registererad. är Statsvetarstudent på Göteborgs universitet- Europaprogrammet. Erfarenhet inom S, V och senaste folkomröstningen. Ser mig som demokrat i grunden.

mail: mika@piratpartiet.se

AlgoJerViA
2006-01-03, 00:17
Jag är matematikstudent på chalmers.

Har vart organiserad inom Ung Vänster och en del antirasistiska organisationer och dyl.

Ska vi kanske försöka organisera något möte så vi det blir lite mer teamkänsla...//Andreas

bojan
2006-01-03, 02:03
Studeraravid Chalmers, Affärsutveckling. Bor förövrigt i kortedala här i Göteborg. Politiskt intresserad, varit socialist en tid fast nu är jag mer åt moderat. Bra på att organisera och intresserad av att vara med i partiet. Kan driva ungdoms argument för detta parti och utveckla och driva en kampanjför de yngre väljarna i åldrarna 18-25(& de studerande).

kontakta mig för mer info.:w00t:

bojan2000@hotmail.com

TRiNiTY
2006-01-03, 02:05
Hamnar i denna tråden ser det ut som :)

Hatar korupt politik, men hjälper gärna till att röra om i grytan.
Skall det bli något av detta så krävs det otroligt mycket arbete.

// Count me in boys & girls.

Epic_p1
2006-01-03, 10:14
Läser på Portalens gymnasium i göteborg, bor i lunden/örgryte. Inte särskilt politisk engagerad (ännu?) men det kommer väl med tiden. Ung pirat!

Joakim
2006-01-03, 10:18
Heter Joakim Durehed och studerar till systemvetare i Borås.Är intresserad av Open Source och att komma fram med alternativ till immaterialrätten som vi har idag. Creative Commons osv.Sitter gärna med på möten och diskuterar fram vad som bör göras. Hjälper gärna till med lokal drift av hemsida eller affischering eller vad som behöver göras.Men först måste väl alla vi piratpartister mötas?

general
2006-01-03, 10:54
jaså det är här man skule skriva upp sig

jag heter Per och hjälper till på alla set jag kan

är i grund och industri arbetare :smooooth:

wiseman
2006-01-03, 14:02
Hamnar väl här jag med då.

Jobbar med evenemang och marknadsföring och har en hel del kontakter i och utom Göteborgs kommun.

Unne
2006-01-03, 16:20
Hej pa er!Jag har kanske en lite annorlunda bakgrund for det har sammanhanget med en examen (BFA) i musik och ljudteknik fran CCNY. De senaste aren har jag jobbat som latskrivare, producent och ljudtekniker i New York. Dock ar jag fortfarande skriven i Goteborg sa det ar val har jag passar in.Jag har ingen tidigare aktiv politisk bakgrund men har under flera ar foljt allt som har med upphovsratt och fri kultur att gora, bland annat genom att lasa bocker och artiklar av Lawrence Lessig, Jessica Litman och Richard Stallman mfl. Ideologin och ideerna bakom Open Source, eller Free Software som jag tycker ar en battre term, ar jag mycket insatta i, men jag har inga som helst programmerings kunskaper. (Jag ar desto battre pa att anvanda datorer till att skapa musik)Egentligen ar jag valinte totalt emot allt vad upphovsratt handlar om utan tycker snarare att en bra balans borde efterstravas. Dock ar denna "balans" i nuvarande lage sa forskuten och forvriden att ett totalt avskaffande troligtvis ar nodvandigt for att nagot vettigt skall kunna ersatta det.Jag kommer nog dessvarre inte att kunna narvara pa nagra fysiska moten men hoppas kunna vara till hjalp for Goteborgs Kommun gruppen pa andra vis.

patresco
2006-01-03, 16:52
Är en 25-årig civilingenjör i datateknik som är mycket intresserad av frågor gällande upphovsrätt mm. Hjälper gärna till att starta upp en lokalavdelning i Göteborg.

dubmood
2006-01-03, 17:58
HejJag är pirat med tidigare politisk bakgrund.

Hjälper gärna till i partiets verksamhet i Göteborg.// Dubmood

(www.razor1911.com/dubmood/)

piratper
2006-01-03, 18:41
Jag är nyinflyttad i stan och pluggar på läkarutbildningen. Hyfsat engagerad politiskt redan så jag har väl fullt upp egentligen, men kan nog vara med på något möte i alla fall om det skulle bli något.Så är det.

mojoman
2006-01-03, 18:53
Äntligen!!! Har stört mig mer och mer på detta!! Har skrivit flera inlägg på min blog om det sjuka i dagens klimat. Count me in all the way!!!http://www.kamero.seOver and out marcus

Mika Sjöman
2006-01-04, 00:30
(intirimstyrelsens mediaansvarig rix) Lokalavdelning lär det bli framöver. Jag kommer att kalla alla här på ett möte i en ny tråd, när den värsta vågen av media kommit förbi.Undrar ni vad som skrer: snälla ta det lugnt med förfrågningar om de verkligen inte behövs.Mvh Mika Sjöman

mika@piratpartiet.se

revbenspjäll
2006-01-04, 02:32
Tjenare, jag studerar musik på gymnasiet, är politiskt intresserad och brinner stark för frågan som piratpartiet driver. Skulle mer än gärna hjälpa till på alla sätt jag kan vid ett uppstartande av en lokalavdelning i Göteborg!

Ripleyonline
2006-01-04, 12:48
Det är väl här jag hamnar jag med....... 27år med pausade informatikstudier......

Elnihd
2006-01-04, 15:18
Jag är en kille på 19 år som tog studenten på Portalens gymnasiumförra året.

Gargamelo
2006-01-04, 16:24
Gabriel, 26 år, jobbat i Telia 7 år, nätövervakare i Telias NOC.

Inte politiskt aktiv.

Inga partier som hittils intresserat mig förrens nu ;)

Intresserar mig för sakfrågorna här.

Inget jag direkt skulle skämmas för att försöka få röster till.

xtrex
2006-01-05, 19:40
Heter Mikael och läser på förvaltningsprogammet vid GU. Hur går det med att organisera sig här i götet? På GU finns alltid någon lokal man kan "låna" som en äkta pirat. Målet är självklart Riksdagen! Tänker självklart stå och dela ut valsedlar i mitt distrikt!Äntligen ett parti som går att stödja. Eftersom partiet bara slås för en sak finns det inget med programet att invända mott. Helt perfekt med andra ord

Tony Thollin
2006-01-07, 06:00
Jag kommer att flytta till Göteborg i mars och hjälper mycket gärna till. Jag har erfarenhet med att jobba med politik, som politisk sekreterare bland annat./Tony Thollin

PeteInternational
2006-01-07, 17:21
Tja heter maurits och pluggar kultur andra året på schillerska.

har inte heller några större politiska erfarenheter förutom några F! möten plus lite elevrådsmöten (men elever har iiiiingenting att säga till om, mest ytliga grejer men eleverna gillar dock gärna tro att dom gör en skillnad).Men jag tror även att PP har potential att iaf lyckas komma in i kommunal i gbg vilket är en bra början i vilket fall. :)

timk
2006-01-08, 17:10
Hej mitt namn är Tim Kornhammar, går ut från Portalens Gymnasium nu i vår. Följer aktivt utvecklingen av immaterialrätten och storebrorsamhället i nyheter.Har längtat efter ett parti som vågar stå upp mot mediaindustrin (och vår käre Bodström) antar att det är här man skriver upp sig för att få lite ändring i dagens politik. Tidigare moderat med delade känslor till deras politik.Som jag ser det är Piratpartiet det enda partiet som kan vara värt att rösta på, de stora blocken idag är alldeles för insatta i att tjäna storföretagens ekonomiska intressen än att se till den vanlige medborgaren.

Fluxx
2006-01-09, 14:53
Rickard Feiff heter jag och är en 31-årig Göteborgare med IT-bakgrund som jobbar inom kriminalvården. Men har gärna järnet i många eldar... eller vad det nu heter. Jag ser fram emot att engagera mig i Piratpartiet då jag brinner starkt för de frågor som det representerar. Har ingen tidigare erfarenhet av politiskt engagemang, men ett starkt intresse brukar ju vara den viktigaste ingrediensen för att lära sig.:D

erikxason
2006-01-10, 19:16
Mitt namn är Erik Augustsson, läser it-relaterad utbildning i göteborg.Piratpartiet ligger precis rätt i tiden för att kunna röra om i grytan. Antalet ungdomar i göteborgstrakten som struntar i allt som har med politik att göra, verkar öka alltmer.

Detta för att partierna i regeringen inte har något unikt och säga. Detta partiet har det, och kan fånga en hel del röster från folk som tidigare inte brytt sig.

Detta har potential!

Albihn
2006-01-18, 16:44
Tja! Heter FredrikPluggar Data på chalmers. Var på tiden att någon startade något sådant här. Är dålig människa som väntat på att någon annan skulle göra det. Men nu vill jag fan aktivera mig. Har svurit på att göra allt jag kan för att få bort bodström därifrån han sitter idag

Bazeman
2006-01-21, 16:24
Jobbar som chef på ett transportföretag. Har aldrig engagerat mig politiskt men har erfarenhet av att starta upp och driva en förening med några hundra medlemmar. Säg till om någon hjälp behövs!

Bo Leuf
2006-01-22, 15:25
Hej. Tillhör den äldre gruppen, vanligen opolitisk men manad till aktivitet i detta sammanhang. Är internationellt utgiven författare men håller med om att nuvarande upphovsrättspraxis inte gagnar vare sig individ eller samhället. Ska bli mycket intressant att se om tänkt vågmästarroll kan realiseras och ge effekt.

iBullen
2006-02-10, 13:34
Hallå, Hallå!

Marcus var namnet och jag är 22 år. Arbetar som IT-konsult och har pluggat media, ljudteknik samt social engineering. Är politiskt aktiv inom UHF (Unga Hörselskadadesförening).Jag är här för att jag vill engagera mig i och stötta PP, det är dags för förändring!

(Jag skyller min sena ankomst till partiet på extremt mycket jobb på sistonde) :P